Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Aurora M9700 no audio

03 May 2012   #1
NSCCHupa

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Aurora M9700 no audio

Hello, I found this forum site through searching google. Let me just say that I have seen similar post as mine but they were outdated and could not help me.

I know the laptop (Alienware Aurora M9700) is a rather old model but I was just given one and I really like it. Like everyone else that I've seen post for help, I am having trouble with the audio drivers once I've installed Windows 7 Ultimate x64. I've tried dozens of drivers, the Alienware.com support section (which is rather useless) windows updates and even the xp drivers that are on the original drivers cd... Nothing has worked.

I've searched high and low only to find dead links, closed message boards and tons of scanning programs that want you to pay for "whatever" after it scans your computer.

Has anyone ever found a solution to this problem? If so please let me know, any help would be greatly appreciated.

Thank you


My System SpecsSystem Spec
.
03 May 2012   #2
fireberd

Windows 7/10 64 bit
 
 

Have you tried posting on the Dell Alienware "Club" (users forum)?
Alienware Club - Dell Community

Probably the best place to start.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Aurora M9700 no audio




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
No sound on Alienware M9700 Win 7 Pro
I just aquired an Alienware M9700 with xp loaded, and that's about all. I was not getting any sound with xp, then just upgraded to Windows 7 Pro sp1 and still have no sound. I attempted to populate my computer fields on your website using your System Info tool, however I received an error of...
Sound & Audio
m9700 - WIN 7 - SLI 7900 GS - Issues
I have an Alienware m9700 with SLI 7900 GS. After installing Windows 7 32bit (Retail) I am able to install every driver with no issues except the video drivers. Sound works, web-cam works... The strange thing is when I install the (vista 32bit) drivers they install fine it restarts and I get...
Graphic Cards
Microsoft Unveils “Aurora”
More - Microsoft Unveils "Aurora" On-Premise/Cloud Hybrid Small Business Server | We Got Served
News
Alienware m9700 audio problem
I have integrated intel high def. Audio. I recently upgraded to 7 from Vista. The device manager shows 'Soundmax' is installed and working perfectly. However, I do not get any audio. I even tried installed realtek drivers {the latest ones] to try my luck but to no avail. Wondering if anyone else...
Sound & Audio
alienware m9700 no sound
I have windows 7 professional on an alienware m9700. I have not had sound for over a month and have been trying to figure it out since. My sound icon in the tray has the red x through it and in my device manager I do not have "sounds, video, and game device"(or whatever it is called). I have a...
Sound & Audio
Alienware m9700 audio with windows 7 issue
I can't find the proper driver for 7 64bit for and aurora m9700 please help!
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:34.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App