Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No Audio From Dual Card Setup (Asus G73-JH)


12 May 2012   #1

7 64-bit Home Premium
 
 
No Audio From Dual Card Setup (Asus G73-JH)

Hello, this is my first post here, so I apologize if this is in the wrong place. I had a record player hooked up to the mic input, but it always had low volume. Long story short, the low volume was from the player, not the computer. I fiddled with the audio controls to try and up the volume, but in doing so, I accidentally the entire volume! I have no idea what I did, but I've gone through the troubleshooting as per Microsoft's site. No go. I even reinstalled the drivers. Still no sound, but the icon on the lower right hand doesn't show that the device is muted. Also when I go through the mixer settings trying to adjust, it doesn't show that there is any input as per the green bar. I've searched and searched, and this is driving me nuts!

Thanks in advance.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 No Audio From Dual Card Setup (Asus G73-JH)




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:37 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33