Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound panel apply button

01 Sep 2009   #1

Windows 7 Professional
 
 
Sound panel apply button

Ok whenever i change sound settings like raise mic boost or raise mic volume the apply button doesnt light up to accept the changes but works everywhere else. i have already ran a file integrity check nothing wrong there. I have already updated any drivers everything is up to date there.

What else could i check or do to fix this problem?

I am running Windows 7 Pro.

My System SpecsSystem Spec
.

01 Sep 2009   #2

 
 

Mine isn't lighted too, but it remembers the settings.
Do yours remember the settings?
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #3

Windows 7 Professional
 
 

nope everytime i shut down or put it in sleep it resets all of what i have changed.
My System SpecsSystem Spec
.


01 Sep 2009   #4

 
 

What sound card you have?
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #5

Windows 7 Professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Sassa View Post
What sound card you have?
Realtek 1200 HD Audio 8-channel CODEC

Its a part of my ASUS M3N78-EM Motherboard.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #6

 
 

did you installed latest realtek win 7 drivers?
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #7

Windows 7 Professional
 
 

i updated my realtek drivers but problem still exists.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #8

 
 

Strange...
Do this happen in both realtek manager and windows sound manager?
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #9

Windows 7 Professional
 
 

Yes but now only speaker volume window apply button lights up along with the other non sound stuff. So just the Mic levels are without apply button lighting up.
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2009   #10

 
 

I have no idea why this is happening...
Sorry I couldnt help...
I will look for the solution.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sound panel apply button




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:26 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33