Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound works on certain videos, but not others (Across all browsers)

15 Jun 2012   #1
explosionssg

Windows 7 Professional 64 bit
 
 
Sound works on certain videos, but not others (Across all browsers)

(I'm sorry if this has been answered before, but I couldn't think of a way to search for it)



When viewing videos on any of my browsers (Firefox, Chrome, and Internet Explorer) for some reason there is no sound for some sites like Youtube or ESPN. But if I go to msn.ca (I only found this out on a fluke) I can watch all of their videos with sound. Here's the real kicker. If I try to watch something on the Media Player Classic, I don't get any sound. But if I use the VLC Player, everything works.



Now, please assume I'm not computer illiterate. I've updated my drivers, browsers, flash, uninstalled then reinstalled everything, and done all sorts of other little checks and balances. I've pulled my sound card out, checked to see if it was fried, and put it back in. Properly. I have no freaking clue what is going on, and I'm really close to just wiping my computer.


Please help.


My System SpecsSystem Spec
.
16 Jun 2012   #2
jhansen965

Windows 7 profesional
 
 

Hello,
What is your sound card hooked up to? 3.5 mm audio, HDMI, etc.?
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2012   #3
explosionssg

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Hey, thanks for responding!

Right now I have a 5.1 Logitech system hooked into it. Just general multipurpose computer speakers, nothing fancy. They worked in harmony with my computer for almost 6 months now.
My System SpecsSystem Spec
.

16 Jun 2012   #4
bassfisher6522

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

I had a very similar issue with the actual video's not playing...what worked for me was clearing out the browser cache. For IE try this.....

How to Delete the Contents of the Temporary Internet Files Folder
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sound works on certain videos, but not others (Across all browsers)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Internet is connected, everything works except browsers
I have windows 7 ultimate 32-bit. Wheni connect to the wireless network, it says connected, internet access. Everything works except the browsers, like the anti-virus updates, games,basically everything except the browsers. I use firefox and internet explorer by the way. I'm using Windows virtual...
Network & Sharing
Sound only works with some videos.
Hi - I have recenlty noticed that I can't get sound from some videos, but I can from other videos. The ones I can't, I used to be able to get sound from them and now I can't. I am not sure what is diifferent about the ones I can vs. the ones I can't. I have a Toshiba Laptop. The first link...
Sound & Audio
Videos not loading in web browsers!!
I'm trying to loading videos with a updated version of FLASH, JAVA, SILVERLIGHT but nothing changes . ALso i cleared cookies and temp also.. please help me out!!!!!!1
Browsers & Mail
IE 9 and Chrome browsers do not play flash and other videos.
I use win 7 ultimo. I have installed latest Flash player .While the Flash and other videos are playing while I am online but do not play while I am offline. I get error message to install Flash player in IE9 and No plugins are available for playing in chrome. Please advise and guide me how I can...
Browsers & Mail
Internet works but not browsers
I'm using Windows 7 Home Premium 64-bit. Lately when I try connecting with any browser it says I can't like the internet is unplugged. But I can download and install Windows 7 updates. I was maybe thinking it was a virus so I installed Malwarebytes and Superantispyware. Malwarebytes wouldn't...
Browsers & Mail
Skype works but Browsers don't.
I'm having a few issues with my internet. I've been to a lan party yesterday with my computer and everything went fine. Came back home though it wouldn't work. It didn't have any problems because it was transported safely and no hardware was damaged. Skype works properly ,...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:43.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App