Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Need Help [Urgent]

06 Jul 2012   #1

Windows 7 Home Premium x64bit
Need Help [Urgent]

Hey guys,

I can never get my audio working, ever since i got my PC, it hasn't worked, and the people who put it together said everything was working before they sent it,
and no im not gonna send it back, waste of time and money.

I have some Logitech speakers (z506) i have the green cable plugged into the back green audio port, and nothing working, (it works on other pc's)

In my playback devices "speakers are set to default"
in Realtech Audio Manager its set to 5.1.

all drivers are up to date,

What else can i do? its beyond me.


Asrock 880gmh/U3S6 mobo,
12 gb ram,
amd fx 8150 cpu
win 7 hp x64bit

My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2012   #2

Win7 Home Premium | Win8 RP x64

Welcome to SevenForums RiseAgainst

You've said that since you have the PC the trouble was already there.. Oh! Problem that occurs is still their responsibility to check and it is your right to send it back to them. For, the unit is under warranty and this is handy situation for you as consumer. If the situation happens to me I will return it to the re-seller, and I know there is no additional charges when it comes to hardware checking unless they advice you to replace for it. But I know there is no replacement issue technician will figure it out.

This is the only thing I can help you.
My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2012   #3

Windows 10 Education 64 bit

I don't have RealTek on this PC so I can't tell you the exact menu, but double check to make sure the output is not set to digital out, that would send everything out the SPDIF.
My System SpecsSystem Spec

09 Jul 2012   #4

Windows 7 Home Premium x64bit

Its okay guys i fixed it, i ended up installing another PCi card.
My System SpecsSystem Spec

 Need Help [Urgent]

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Please help anyone!! Urgent!!
Well, I've just took out the RAM memories today and swapped them from slot to slots to see if that makes any difference or changes. The thing is, once I put them back on again and start my computer, the system seems lagging more and even slowing down? So the question is, how do we fix this? ...
General Discussion
Hi Guys, This is quite a long story, So let me get straight to the point. :) On my Dell Optiplex 360 Computer (Windows 7-Ultimate) I partitioned the hard drive to make space for another windows installation. I then installed Windows Vista Ultimate on it. All of that went successfully but...
Installation & Setup
Help please urgent!
Hello I'm new to this forum and I need help please :) My computer specs are: OS: Windows 7 x64 CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz RAM: 4GB DDR2 800MHz GRAPHICS CARD: Asus Geforce GTX260 MOTHERBORAD: Gigabyte EP45-DS3L Everything works perfectly new computer and newly...
BSOD Help and Support
Urgent help plz
Hey guys...plz help me out as soon as possible...i thought of changing the windows startup sound using the tutorial on this site...i renamed imageres.dll to automatically made a file called imageresoriginal.dll also...within the system32 folder...i was continuing with the...
BSOD Help and Support
[URGENT] All System Restore Point Gone!![/URGENT]
The problem occurred when I made a standard user account and through that i redirected to the admin profile under c:/Users/xxxx and i right clicked the profile>properties>security> and i removed the standard account access to that admin folder and got some "Access denied error". After i logged off...
Backup and Restore
I need Urgent Help!
I encrypted in my LG laptop with omnipass some very important word office documents. I broke my LG laptot in 4 pieces. I have this files in my external hard disk,i copy paste them in my desktop i setup omnipass and i try to Decrypt them . But i can't,what im doing wrong? Please help,those files...

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:28.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App