Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: speakers dont work when connected to my computer!!

29 Jul 2012   #21

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by computerNewbie View Post
i have downloaded all the drivers of the disc and it still wont work

http://www.sevenforums.com/attachmen...1&d=1343600832

this is what i plug into where
Again, don't worry about the front panel audio at this point. We need to focus on the rear onboard audio connectors. Visit the manufacturer's website and download the drivers from there; don't use the disc included with the motherboard.

Also, you need to check the BIOS and verify that onboard audio is enabled.


My System SpecsSystem Spec
.

29 Jul 2012   #22

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

ill do that right now, restart and check.
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #23

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

i've checked if the audio is enabled and yes it is... in my bios it said: hd audio "enabled"
My System SpecsSystem Spec
.


29 Jul 2012   #24

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Are you getting sound from the rear output yet?
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #25

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

nope
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #26

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

http://www.sevenforums.com/attachmen...1&d=1343603054
thats whats showing even though they are pluged in


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #27

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

If you checked to see that AMD 880 HD Audio is enabled, that is for audio over HDMI. Did you look at that one, or did you look at the HD Audio Controller setting?

Also, have you installed all of the motherboard drivers (chipset, onboard audio, lan, etc)?
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #28

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

i have installed all the drivers at least twice to be sure...i check to see hd audio controller
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #29

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

i checked and both of the audio options are enabled
My System SpecsSystem Spec
29 Jul 2012   #30

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

i just reinstalled the latest sound driver....... its still not working from the back
My System SpecsSystem Spec
Reply

 speakers dont work when connected to my computer!!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:38 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33