Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I Got Sound Card Problem "RealTek"

22 Oct 2012   #1
AlyAdel

windows 7 ultimate 32bit
 
 
I Got Sound Card Problem "RealTek"

suddenly i lost the sound from the pc , i dont know wht happen , all wht i can notice tht the sound driver is installed ok but there is no sound , i will put a pic to describe wht happen


plz help me fast


My System SpecsSystem Spec
.
22 Oct 2012   #2
stormy13
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

AlyAdel, welcome to the Seven Forums.

Have you tried setting it to Speakers instead of Digital?
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2012   #3
AlyAdel

windows 7 ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by stormy13 View Post
AlyAdel, welcome to the Seven Forums.

Have you tried setting it to Speakers instead of Digital?
tht is my problem , tht i dont know or i cant change it to speaker if , change it , the problem will be solve
My System SpecsSystem Spec
.

22 Oct 2012   #4
stormy13
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

Double check the speaker connections. You can also try uninstalling and re-installing the driver if you haven't.
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2012   #5
AlyAdel

windows 7 ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by stormy13 View Post
Double check the speaker connections. You can also try uninstalling and re-installing the driver if you haven't.
this is what happen when i double clicked on speakers not activated but
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2012   #6
AlyAdel

windows 7 ultimate 32bit
 
 

some one help me plz :S
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I Got Sound Card Problem "RealTek"




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
[Realtek][Win7] "Scratchy" Sound Problem
Hello Ive been browsing this forum to see if I could find any solution to my problem but I havent been able to track down any. So I decided to go ahead and ask you guys ;) First a little info about my specs: Motherboard: Gigabyte GA-EX58-UD3R Soundcard: Onboard Realtek OS: Windows 7
Sound & Audio
Realtek HD Audio Problem: Headphones appear as "Speakers"
Dear all, my speakers do work. When i plug in my headphone at front the speakers get replaced, means I head everything through the headphone. Headphones themselves aint shown under "Sound": It appears that both, speakers and headphones are used as one source for audio-out. However, I...
Sound & Audio
SD card reader works but no "removal of hardware" sound or icon
I have an Asus CM1630 desktop running windows 7, 64 bit. SD card reader works, after adding drive letter, but there is no hardware removal or insertion tone and the is no icon to safely remove the SD card. The SD card works fine when placed in an USB adapter and plugged into the USB port - there is...
Hardware & Devices
"HD Audio" drivers keep installing - disabling my recording sound card
My motherboard has on board audio which I disabled in my bios in order to use my recording sound card. This worked flawlessly for over 2 years. Then sometime last year Windows installed my "Missing HD Audio Driver" which disabled all sound until i enabled the on board sound in the bios again,...
Sound & Audio
Realtek HD Sound Card "invisible"
Hi there System: HP Pavillion a6030.za Desktop CPU: AMD Dual Core 3600+ 1.9ghz GFX: nVidia 8500gt OS: Windows 7 Ultimate x64 Service Pack 1 It has an onboard Realtek HD Audio Sound Card, not sure exactly what model as tireless searching on the internet has turned up nothing.
Sound & Audio
Realtek 5.1 Surround "Device In Use" problem (only stereo works)
Hi all, I've searched through the various threads on this issue, and aside from the complaining and finger-pointing, it appears 'Enhancements>Environment/Speaker Fill' seems to be the only option, which merely gives the illusion of true 5.1 surround sound. I've just today downloaded and...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App