Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound card drivers problem???

29 Jan 2013   #21

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Need to know the hardware on your system to choose the right driver?
Download Hardware Vendor Detection Utility .

http://support.acer.com/us/en/Produc...x?modelId=4281

Try this may be it will help for you.. GOOD LUCK IN ADVANCE ..


My System SpecsSystem Spec
.

06 Feb 2013   #22

Windows 7 Ultimate 64bit.
 
 

Hello after some time. Zia and Dave; well guys after exhausting all options i took it ot the vendor's warranty guys (local warranty) and they took two days and finally fixed it.

I asked the tech guy what was it and he said it was a virus that was not getting detected and then he said he mounted the Hd as a slave and then was able to remove the virus. So my laptop got fixed. However, now there is another thing bothering me. Nothing wrong with the laptop software or hardware- machine is fully restored.

the thing is I did not know of this hidden partition thing that acer uses never knew that. So I lost my genuine windows in the process but he said he recovered my genuine windows from the hidden partition and asked me to make recovery disks ASAP. Now when I try that through acer erecovery management it wont work and says hd configuration is not set to factory defualts. backup aborted.

I searched for this and people say that my PQservice partition has been over-written and the MBR file has hence been curropted. I tried to factory restore the laptop through alt-f10 but it wont work either... any fix for that please???

I dont want to loose my genuine windows and if something again happens I want to be able to restore my kaptop to factory settings but I cant make backup recovery acer disks as the process wont run unless HD is back to factory default configuration.... I also has partitioned the drive in past and then had repartitioned and merged two partitions etc... I think this and then installing windows etc might have messed up this pqservice or mbr whatever it is.....

Help needed again guys!!!
My System SpecsSystem Spec
06 Feb 2013   #23

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Hi Intel,

Glad you got it sorted in ther end.
But sounds like they didnt do a good job if your left with the issues you describe, sounds as if
your Recovery Partition has been deleted.
My advice would be to take it back to the vendor and let them sort it out.

But please post the following info:

Windows Genuine and Activation Issue Posting Instructions

And I will ask another member to take a look for you.

Cheers

Dave
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Sound card drivers problem???




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33