Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No Audio!

06 Feb 2013   #1

windows vista
 
 
No Audio!

i have a windows vista. i plugged an HDMI from my laptop to my tv in the bedroom and everything was fine, but when i plug it into the one in the living room ( A sony), the pictures works but the audio doesn't work! i already went to device manger, enable high definition audio as well as right clicked the audio icon > playback devices > and set the HDMI to default.. those didnt works and nothing works for this. Can you help me get my audio on? Firebred? anybody?


My System SpecsSystem Spec
.

06 Feb 2013   #2

Windows 7, 64 bit Home SP1, Win 8.1.1 Pro 64 bit
 
 

If the HDMI works, both video and audio, on one TV and not another, then the problem is the TV and not the PC or the HDMI output.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No Audio!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33