Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No audio on videos

13 May 2013   #1

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
No audio on videos

I have a Lenovo v570 when i started to watch videos the sound goes in and out i don't hear anything then it freezes when i pause and unpause it the sound comes back but i have to keep pausing the video for the sound to come back this just started yesterday it wasn't doing this earlier how can i fix this? i was getting a message last night saying your computer is low on memory but i have 6gb

My System SpecsSystem Spec
.

13 May 2013   #2

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I have a video of it i tried to record it the best i could No sound on video - YouTube
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #3

Windows 8.1 Pro | Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

la321, update your flash player and see if that fixes it.
My System SpecsSystem Spec
.


13 May 2013   #4

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I update flash last night before this happened
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #5

Windows 8.1 Pro | Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

Are you running other programs at the same time when this happens?
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #6

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

yes i sometimes have skype open but its closed today
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #7

Windows 8.1 Pro | Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

What browser are you using? I would try with a different browser and see if it does it
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #8

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I'm using firefox that's the browser i always use i just tried watching on internet explorer sound on video seems to be fine
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #9

Windows 8.1 Pro | Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

okay la321, maybe try this fix from another post

FF and youtube
My System SpecsSystem Spec
13 May 2013   #10

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

i did the step in your post i still have the sound issue
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No audio on videos




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:17 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33