Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Audio Device Not Installed / Cannot Start

24 Mar 2014   #1
Slepp

Windows 7 Proffesional
 
 
Audio Device Not Installed / Cannot Start

I reformatted to windows 7 proffesional. I have a clean installation, no aftermarket sound cards.
Just using on board sound. I tried installing drivers, made sure it wasn't disabled in device manager. nothing seems to be working.


My System SpecsSystem Spec
.

24 Mar 2014   #2
Slepp

Windows 7 Proffesional
 
 

This is a screen shot of what im getting


Attached Thumbnails
-untitled.png  
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Audio Device Not Installed / Cannot Start




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Audio device not installed
Hi guys, I really appreciate for those who helping. My Sony Vaio has installed Windows 7 Ultimate for a long time ago. But recently, my audio has muted or whatever has happened. I tried to look up the sound system in Device Manager, none of the system listed is related to sound or audio....
Sound & Audio
no audio device installed
i have compaq presario 5143il pc conf. intel core 2 duo, os win 7 ultimate sp 1 32 bit 3gb ram.500 hd problem error- no audio device found . troubleshoot error is one or more audio service isn't running(both the windows audio and the windows audio end point builder services must be running for...
Sound & Audio
no audio device is installed
Just need to know how to fix this for my friend if anyone can help post on this :)
Sound & Audio
C-Media AC97 Audio Device. This device cannot start.
C-Media AC97 Audio Device. This device cannot start. (Code 10). Sound hardware on ASUS Mobo will not work after installing Windows 7. Latest drivers installed. Don't know what else to try?
Drivers
No Audio Ouput device Installed
ok have read over 20 different forums about people with the same problem. but nothing worked. i had this problem before, when i had vista. I upgraded to windows 7 x64 ultimate and i had sound. but after a few days i got the red circle with the white x. and it says no audio output device is...
Drivers
Realtek Audio: No Audio Output Device is Installed
Hello. Im having the dreadful "No Audio Output Device is Installed" problem on my realtek audio. It worked some months ago, but im in no position to do a roll back. Im sure the hardware is just fine, it works with Ubuntu. The computer is a Dell Vostro 430. My OS is win7 64bit. I tried...
Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:24.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App