Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Sound No Longer Works On Some Sites

29 Aug 2014   #1
Drummerboy

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 
Internet Sound No Longer Works On Some Sites

I am new so forgive me if this post is not in the correct area. I have the latest Internet Explorer and have recently installed Avast (may or may not be relevant), I tried to listen to radio HEART on-line last night and it didn't work, it has done so before, there was no Internet sound slider in the Audio Mixer icons. I then tried BBC Radio 1 and that worked fine, sound slider present as it should be.
Has anyone else experienced this or have an idea what to do?


My System SpecsSystem Spec
.
29 Aug 2014   #2
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

Hello.. disable Avast and see if the one program will then work .
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #3
Drummerboy

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

Note: I just went back to the HEART page and the sound was coming through, the Internet slider had appeared. I halted playback and re-started it, there was a long downloading indication but still no sound after 10minutes. The slider is still present.
Something is delaying things for this station for many minutes or longer.
Not solved yet.
My System SpecsSystem Spec
.

29 Aug 2014   #4
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

Did you disable Avast ?
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #5
Drummerboy

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Yard Dog View Post
Hello.. disable Avast and see if the one program will then work .

Thanks, Do I go to 'settings' then 'disconnect', I will want to run this program again later.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #6
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

Try right clicking the icon. and select avast shields control and pick a selection from the pop out
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #7
Drummerboy

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Yard Dog View Post
Did you disable Avast ?
Something weird going on. Will post again later, have to go out.
My System SpecsSystem Spec
29 Aug 2014   #8
Drummerboy

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

there doesn't look like a way to 'disable' Avast, the only way to control it is to 'disconnect'. I am reluctant to uninstall at this stage. Tonight I have found random results at firing up HEART or RADIO 1, sometimes they run sometimes they don't.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Sound No Longer Works On Some Sites




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
USB 3.0 no longer works
I bought an HP Pavilion 2 years ago. AMD A-10 proc with 8gig mem. Worked fine for 6 months. HDMI quit working. Started using VGA. Bought Seagate USB 3.0 2 TByte for backup. Worked fine. 18 months later MSI MS-7778 motherboard started giving me trouble on start up. I'd push the power button...
Hardware & Devices
Sound no longer works
After the last update from MS, my sound no longer works. I rolled back to the last restore point, and then to the one just prior to that. Still doesn't work. I've changed no drivers in a long, long time. Suggestions?
Sound & Audio
Sound on google chrome and internet explorer only works on youtube
my sound just randomly stopped working on google chrome and internet explorer it only works for certain things like youtube but doesn't work for facebook or other video sites. just before it happened i had been visiting some proxy sites could this have damaged it? perhaps a virus of some sort?...
Sound & Audio
No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works
Hello, Everything Was fine Until two days ago. I have audio in Windows media player, CD's, games and programs but for some very odd reason, I get absolutely NO audio in any browsers. That includes Google Chrome, FF, IE and even Safari. I have re-installed all browsers, re-installed java/flash...
Sound & Audio
Some sites take much longer to load than others
I'm having an issue on my laptop (Dell Inspiron 1520, Win 7 HP 32-bit, 3G RAM) that has me perplexed. Most sites I go to (such as SF here) load instantly yet other sites (such as newegg.com) take forever to load. I'm not talking about waiting for an image or two to finish loading but the page...
Browsers & Mail
Xp Internet no longer works under win 7
Ok I just made the switch from xp to win 7 ultimate (64) and everything is working great exept the Internet, inside my computer I have a dlink DGE-530t I installed the driver on the cd, I also have a cable modem from videotron plugged in a dlink wireless router (with good win7 64 bit driver! ...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:12.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App