Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All the tries went bad with my SB X-FI XtremeGamer

04 Nov 2009   #1

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 
All the tries went bad with my SB X-FI XtremeGamer

Hello everyone, i've readed previous posts (even old one) and i tried many solutions, still with no luck.

Briefly, i've installed a fresh copy of Windows 7 Ultimate 64 bit coming from Vista Home Premium 32 bit.

My pc has been formatted, windows 7 installed all good but the sounds.

I was aware about the chance of having trouble with my Audio Card so i downloaded Windows 7 Drivers (the same linked somewhere) but nothing.

At this point i've uninstalled my audio device letting windows upgrade the drivers, it worked but when i rebooted... boom the sound had vanished again.

My config:

Windows 7 Ultimate 64 bit running on:

AMD Athlon X2 64bit 6000+ (3Ghz)
4 GB ram DDR2 Kingston
HD Maxtor 150GB

Former O/S Windows Vista 32 Home Premium (everything worked fine here about sounds).

please any help?

My System SpecsSystem Spec
.

04 Nov 2009   #2

7600.20510 x86
 
 

ASUSTeK Computer Inc.

Get the Vista x64 driver for audio.

Extract it to a folder by running. Then close installer.

Right click audio device in device manager. Update driver software. Browse. Let me pick. Have disk. Browse. Now find the .inf you extracted and click or double click on it in the navigation pane. Hit ok and let it install. Enjoy your working sound.
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2009   #3

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Hey mate i've tried everything but with no success, the info are not maintained by the system, or i start an application and the sound vanishes.

Don't know what to do, can you or anyone else help me please??
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 All the tries went bad with my SB X-FI XtremeGamer




Thread Tools



Similar help and support threads for2: All the tries went bad with my SB X-FI XtremeGamer
Thread Forum
Creative X-Fi XtremeGamer vs NUMARK DJ I/O Sound & Audio
Microphone not working on X-Fi XtremeGamer Sound & Audio
Help choosing between Xonar DS vs X-Fi XtremeGamer Hardware & Devices
Creative X-Fi Xtremegamer Sound & Audio
NEED HELP creative Xtremegamer soundcard Sound & Audio
Proublem with X-Fi XtremeGamer on W7 Sound & Audio
X-Fi XtremeGamer and Win 7 x64 Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:35 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33