Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No sound on sony vgn-sz110

24 Dec 2014   #1
domiflorida

Microsoft Windows*7 Édition Intégrale 32 bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
No sound on sony vgn-sz110

hi everyone
My name is domi from France.

I would like some help for my sony vaio vgn-sz110

Ever since I've switched to Windows 7, I dont have any sound coming out the speakers, and not even in headphones.
everything seems to be working fine, sound command is moving but no sound is coming out
Hope you can help me
best regards




Attached Thumbnails
No sound on sony vgn-sz110-sound.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
26 Dec 2014   #2
fireberd

Windows 10 64 bit
 
 

Are the "Speakers" set as default audio playback device?

Also if you only have High Definition Audio Controller (Codec) as the sound driver, that is just the basic function Windows installed sound driver. Install the Sony sound driver.
My System SpecsSystem Spec
26 Dec 2014   #3
domiflorida

Microsoft Windows*7 Édition Intégrale 32 bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Hi Fireberd thank for answering I try your advice but still have low sound


Attached Thumbnails
No sound on sony vgn-sz110-sigmatel.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

26 Dec 2014   #4
fireberd

Windows 10 64 bit
 
 

Please post screen shot of the Sound Panel Playback Section and the Device Manager Sounds section.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No sound on sony vgn-sz110




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Sony Vaio, No Sound, No Sound Card Detected, Windows Vista and Windows
Hi, I desperately need help with the following issue. Well I just purchased a Sony Vaio VGN-Z790J and it had Windows 7 preloaded on it and the audio symbol in the system tray had a red cross and I couldn't locate the sound card in Device Manager. I have tried everything possible,...
Sound & Audio
No sound Sony Vaio and No Sony Support
This is the first time contacting Sony support. After waiting for over 1/2 hour, finally a person comes online. I spend another 20 minutes giving him name, address, etc and then I find out that it is "paid support". After an online chat and trying to contact Sony support, maybe the only...
Sound & Audio
I can't get sound output to a Sony MD
Hi all, New to this forum so apologies if this has already been raised. Recently upgraded from xp to win7. Have since updated to latest realtek drive. I can't get sound output to a Sony MD via front jack which used to work before the os upgrade. Even if I plug in a headphone I get no sound other...
Sound & Audio
No Sound on Sony Vaio
I upgraded from Vista and now I have no sound. Anyone know how to fix this?
Sound & Audio
Sony Sound Forge 9.0e
Can anybody confirm if Sony Sound Forge 9.0e works well with Windows 7? Thanks :)
Software
No Sound HDMI Sony Viao-Sony has no intel chipset?
I have been waiting for Sony to release a chip set for their Viao VGN 270 with no word as to when. I upgraded from Vista to Windows 7 and LOST the audio via HDMI. I have tried every Sony upgrade and nothing works. It is reltec sound card which is really Intel but is manufacture specific. Does any...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App