Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Audio and Sound Fail to Activate

02 Jan 2015   #1
DanielBanks

Windows 7 x64
 
 
Audio and Sound Fail to Activate

Intel Premium. Windows 7. Satellite L655-S5096. Model # PSK2CU-01Q01S.

Whenever I turn on my computer, the sound starts out fine, but steadily begins to get worse over time, adding a staticy sound in the background. Youtube videos slow down a lot before ultimately not working at all, and iTunes songs don't work in the slightest.

The odd thing is, it doesn't have this problem when I'm at work. The sound works perfectly while I'm there and only begins to deteriorate when I return home.

What can I do to fix this issue?


My System SpecsSystem Spec
.
02 Jan 2015   #2
DanielBanks

Windows 7 x64
 
 

Anyone?
My System SpecsSystem Spec
04 Jan 2015   #3
DanielBanks

Windows 7 x64
 
 

Please, can someone help me with this? I listed all of my information, so I don't understand why I'm not getting any assistance.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Audio and Sound Fail to Activate




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
No sound from onboard audio (Realtek High Defition Audio)
Hey Guys, So here it goes, I normally have my Logitech z-5500 speakers connected to the onboard sound output (green,yellow and black) as well as my Plantronics 780 connected to the front panel USB port. I used to be able to play music through any one without any problems, just had to select...
Sound & Audio
Device connect fail sound after startup
Hello, When i switch on my pc. The windows startup sound works perfectly. But after that when desktop appears, the "Device connect failed" sound i.e. "dududu" plays at once. I have attached event log file. Please analyze it and help me. Thank you.
Drivers
VIA High Definition Audio ,no sound digital audio (S/PDIF)
Motherboard :asus p5kpl-am se (no sound card) vendor id :1106 device id :0397 problem: digital audio (S/PDIF) no sound OS : Windows 7 ultimate 32bit i've download numerous latest driver on the official website of VIA and installed it, yet no different.. i wonder if anybody can help me with...
Sound & Audio
start navigation sound (continuation from Sound & Audio)
continuation from this thread: http://www.sevenforums.com/sound-audio/107468-start-navigation-sound-playing-no-reason.html here's the Highjack log file:
System Security
IDT High Def Audio, buzzing sound when playing any sort of audio.
Hello, Starting about a week ago whenever any audio is being played through my computer (speaker or headphone) I will hear a buzzing sound and occasionally the audio with skip. This happens weather I am playing audio that is being streamed from the internet or that is on my computer directly....
Sound & Audio
need the right sound driver! FAIL!~!
I've tried alot of drivers for my sound card but none of them worked for me. the links are outdated on that PCI website and i've been trying to fix this shit for 2weeks. :( I am running Windows 7 Ultimate 32bit on HP a6030n and my sound card is ALC 888 Here is my id info for my audio card so if...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:25.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App