Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound only works with some videos.

10 Jan 2015   #11
tim696969

Windows 7 Home Premium
 
 

I have 4 extensions
1) Ask Toolbar
2) McAfee Security Scan
3) Skype Click to Call
4) Vosteran New tab - which I would like to get rid of, How do I do that? I uninstalled the program yet this tab shows up when I open Chrome?


My System SpecsSystem Spec
.
10 Jan 2015   #12
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2015   #13
tim696969

Windows 7 Home Premium
 
 

Ok, I deleted the extension, but the vosteran tab still comes up when I open Chrome.
My System SpecsSystem Spec
.

11 Jan 2015   #14
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

Here are a few links that may help. You may have to try several methods.

https://www.google.com/webhp?sourcei...%20in%20chrome
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2015   #15
tim696969

Windows 7 Home Premium
 
 

I fixed it in settings under tab opening.
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2015   #16
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

Very good. And does the sound work now.
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2015   #17
tim696969

Windows 7 Home Premium
 
 

Yes!!
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2015   #18
tim696969

Windows 7 Home Premium
 
 

I thought it was fixed, but it was not. Today, can't get sound out of you tube videos. Sometimes a pop up will come on downloading a flash player and I don't know where it comes from so I delete it. Chrome updates to the latest flash version automatically. I tried right clicking on the video but I don't get the options I am supposed to to fix it. Please help.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sound only works with some videos.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
No sound on Utube videos
I went to the plug-in page on Chrome and disabled one of the two adobe flash files - this was one recommendation to get sound to work but it didn't. I have sound on every other audio file but not utube. Any help would be appreciated. Thanks.
Sound & Audio
Videos sound always off by default
Hi, Im trying to figure out if this is a windows issue, browser issue, flashplayer issue, or youtube issue. But every time i go to watch a video on youtube the sound is always off by default and i have to use the slider to turn it back on. Once i do that i am ok for that session, i can go from vid...
Music, Pictures & Video
aspire m1100 works fine, except with videos only(sluggish performance)
i try to watch a youtube video and the video feels kinda of slow. everything else works good, i navigate to the folders, do anti-virus scans and it feels at the proper speed. this used to have a windows vista 32-bit, i upgrade the computer to 4gb of ram and installed windows 7 64-bit....
Performance & Maintenance
Sound works on certain videos, but not others (Across all browsers)
(I'm sorry if this has been answered before, but I couldn't think of a way to search for it) When viewing videos on any of my browsers (Firefox, Chrome, and Internet Explorer) for some reason there is no sound for some sites like Youtube or ESPN. But if I go to msn.ca (I only found this...
Sound & Audio
Sound card that actually works???
I am upgrading a frinds computer and here is the issue and specs: Home build Asus p4t MB 1 GB Ram P4 1.4 geforce 5200 256 Windows 7 home premium I clean installed (this is the 4th time) I went one component at a time. After initail boot I have internet, install XFI gamer and it kills...
Sound & Audio
Sound Works.. when speakers are OFF!?!?!
Ok, i updated my integrated sound drivers with windows 7, and now my speakers only work when i have them off. and its very faint. Whats going on?!
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:43.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App