Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Realtek drivers no sound present


07 Nov 2009   #1

Winows 7
 
 
Realtek drivers no sound present

I have tried many solutions and nothing works,i'm using windows 7,Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+, ASRock ALiveSATA2-GLAN (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN),but my VT8237A High Definition Audio Controller doe's not work.
In bottom right corner speakee has a red x on it,when i go to device menager high definition audio controler has a yellow exclamation point. When i go into it properties it says This device cannot start. (Code 10). I've tried updating to many versions and nothing,no suond appears. Please people help me i'm desperate. I didn't do only flash of the BIOS because i do not know how(please step by step procedure). Contact me with your solutions here please.
Thanks Boris.

My System SpecsSystem Spec
.

07 Nov 2009   #2

Windows 7 build 7600
 
 

Just download the driver from realtek main site it should work.

You have to set your speakers inputs in realtek audio manager tho.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #3

Winows 7
 
 

I downloaded them but it doe's not work,i can install them,then i have to restart and the same thing happens,no realtek.
(You have to set your speakers inputs in realtek audio manager tho.)
Where do i do this?
My System SpecsSystem Spec
.


08 Nov 2009   #4

Winows 7
 
 

Please someone help!
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #5

Winows 7
 
 

Anyone help,problem still exists
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #6

Windows 7 Build 7600 64 bit
 
 

After ur install the driver that ur download from realtek website..where ur plug the sound cabel??(the colour)green,yellow or what

And please fill the My system Specs..(for more detail)
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #7

Windows 7 Ultimate x64 RTM
 
 

Have you disabled any services?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #8

Winows 7
 
 

I inserted it in to green,i didn't disable any services far as i know and i will fill out system specs now.
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #9

Windows 7 Ultimate x64 RTM
 
 

In control panel>administrative tools>services check to see if windows audio and windows audio endpoint builder are running.
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #10

Winows 7
 
 

They are both on automatic and started.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Realtek drivers no sound present




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33