Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with WMP


09 Nov 2009   #1

windows 7
 
 
Problem with WMP

WMP 12 wont play sound on mpgs (or mepgs) thought visual are fine.

I Have AMD Athlon 64x2 Dual Core processor
2GB Ram
Realtek AC'97 Audio
GA M55 SLI-S4e motherboard
HP 1902 Monitor
Nvidia GeForce 6200 Turbo Charge Video card.

Any cure????

cheers

My System SpecsSystem Spec
.

09 Nov 2009   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Breguet View Post
WMP 12 wont play sound on mpgs (or mepgs) thought visual are fine.

I Have AMD Athlon 64x2 Dual Core processor
2GB Ram
Realtek AC'97 Audio
GA M55 SLI-S4e motherboard
HP 1902 Monitor
Nvidia GeForce 6200 Turbo Charge Video card.

Any cure????

cheers
What codec's do you have installed. Audio driver updated?


Ken J
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2009   #3
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

My System SpecsSystem Spec
.


09 Nov 2009   #4

windows 7
 
 

I have the latest driver from realtek and have tried both shark 007 and CCCP without success. I also tried unistalling and reinstalling WMP. No luck there either. All other files (AVI's WMV's etc play fine with sound) Most frustrating!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with WMP




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:36 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33