Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: RealTek


09 Nov 2009   #1

Windows 7 Professional SP1 64 bit
 
 
RealTek

How can you tell if your realtek is working. When I click play back devices I have RealTek HDMI output and it says ready. Then I have speakers, Sound Blaster X-Fi xtreme Audio Default Device with green check mark. Last I have Digital Audio (S/PDiF) X-Fi Extreme Audio- Ready. I have no idea if realtek is working or not.

My System SpecsSystem Spec
.

09 Nov 2009   #2

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Do you hear sound? Are their green bars that go up and down on the device checked or set as default when sound is played? Pretty good indicators.
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2009   #3

Windows 7 Professional SP1 64 bit
 
 

With the speakers set as default i have good sound when I play something. When I set the realtek HDMI as default the green bar goes up and down but no sound. If I set the digital audio as default the green bar goes up and down but no sound. Speakers is good. I'm no real savy on sound problems.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 RealTek




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33