Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Latest Realtek HD Audio Driver Version


22 Dec 2009   #451

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Don't know, only have had the HD hooked since I built this build. I'd have to go in and switch the connections on the mobo and in the bios to check.

My System SpecsSystem Spec
.

22 Dec 2009   #452

win7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dwarf View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Airbot View Post
I have both, but the HD is hooked up on my mobo, so HD.
Does that button disappear when you have the other panel connected?
No. It just disappeared like never existed there.

I've just tried my vista driver on Windows 7, and the button comes back again!!!!! Problem solved!!
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2009   #453

win7
 
 

thank you guys
I tried different drivers for weeks and now it just simply solved. woohooooo


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.


22 Dec 2009   #454

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Click on the little "i" icon at the bottom right there on your realtek panel, right above the OK button, and show us what it says.
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2009   #455

win7
 
 

OK, here it is


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2009   #456

win7
 
 

I found a file in the driver named Setup.ini
it says:

[Driver Package Version]
PackageVersion = PG230
DriverPackageVersion = R1.64

Anyone who has the same problem may download this version and give it a try.
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2009   #457

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Hmm, that's R1.64, really old. Not sure why it's not showing up with the R2.39 for you.
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2009   #458

win7
 
 

me neither
maybe realtek made some changes in the new version
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #459

Windows 7 64bit
 
 

Hi all, I've been following the cackle/static/pop thread but am wondering if anyone here has found a fix for it? Running Windows 7-64, driver v2.39, 4gb ram... Have tried everything including: reducing memory, rolling back drivers, and different settings in audio manager.
My System SpecsSystem Spec
30 Dec 2009   #460

Windows 7
 
 

Having a little bit of a problem with the Realtek driver too. got an LG R480 notebook and im getting frequent mouse/audio skips.

anything sound related coming out of the computer comes out botched as a result. device manager says its the latest realtek driver. un/reinstalling it doesn't do anything either, would a vista driver work properly or is it something else, seeing the mouse does the same thing.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Latest Realtek HD Audio Driver Version




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33