Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: no audio device installed. on 5gb RT 7 Lite os. help me diagnose

4 Weeks Ago   #1
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 
no audio device installed. on 5gb RT 7 Lite os. help me diagnose

UPDATE. IGNORE ALL POST. I DISABLED THE #$%^ Driver Signature Enforcement PRESSING F8. AND finally IT WORKS. so GUYS what do i have to do to make this permanent<
tried to disable driver signing using the Group Policy Editor but it didnt work.








hi, So i successfully installed n made 1 reduced w7 using this sof Download RT 7 Lite (64-Bit) by Rockers Team and this guide,
Reduce Windows 7 OS Size - Windows 7 - Tom's Hardware


everything works GREAT. instant boot. my ssd shows a meager 5gb installation , have super low memory usage, everything works GREAT.movies, games, programs BUT .... i have no sound.
tried different realtek drivers, Realtek HD Audio Driver inc the last one

7727239.00 MB2016/02/23tried to manually update the drivers, the intel drivers, etc
no luck. the os ask for a reboot. but then the the speaker with an red x appears. bios is ok, my prev fat w7 installation had no sound issues on my GA-B85-HD3

how do i fix this....

similar problem

Windows 7 Ultimate 32bit No Sound - Windows 7


My System SpecsSystem Spec
.
4 Weeks Ago   #2
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

erased 12354
My System SpecsSystem Spec
4 Weeks Ago   #3
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

erased 113435344356
My System SpecsSystem Spec
.

4 Weeks Ago   #4
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

turning OFF the Digital s
My System SpecsSystem Spec
4 Weeks Ago   #5
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

------------------
System Information
-
My System SpecsSystem Spec
4 Weeks Ago   #6
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

--------------
System Devices
My System SpecsSystem Spec
4 Weeks Ago   #7
optimifail

Windows 7 Ultimate x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
Reply

 no audio device installed. on 5gb RT 7 Lite os. help me diagnose




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
No audio device Installed
I m using hp 450 Processor intel pentuim cpu 2020M @ 2.40ghz the bluetooth device is working as a sound driver, the hd audio device is hidden in the device manager. it says the hardware is currently disconnected. and i've tried installing may hd audio driver but none of them are working. when i...
Sound & Audio
No Audio device Installed?
I haven't turned my laptop on in a few days and when I went to go install a few games, I noticed that my sound was muted. Not all that odd, but since was going to be gaming, i wanted it up. But It wouldn't let me unmute. I just get the following screen. http://puu.sh/jH65T/639225f3c3.png ...
Sound & Audio
No Audio Output Device is installed, HDMI Audio Out Works
No sound. Little speaker with the red 'x' appeared yesterday I have gone through the whole update drivers circus to no avail, my laptop can't detect that it has speakers built in so it doesn't bother finding a driver for them. This is where I am at: - Intel Display Audio is the only driver...
Sound & Audio
no audio device installed
i have compaq presario 5143il pc conf. intel core 2 duo, os win 7 ultimate sp 1 32 bit 3gb ram.500 hd problem error- no audio device found . troubleshoot error is one or more audio service isn't running(both the windows audio and the windows audio end point builder services must be running for...
Sound & Audio
no audio device is installed
Just need to know how to fix this for my friend if anyone can help post on this :)
Sound & Audio
Realtek Audio: No Audio Output Device is Installed
Hello. Im having the dreadful "No Audio Output Device is Installed" problem on my realtek audio. It worked some months ago, but im in no position to do a roll back. Im sure the hardware is just fine, it works with Ubuntu. The computer is a Dell Vostro 430. My OS is win7 64bit. I tried...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:35.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App