Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: System Sounds Stopped & Internet Doesn't Play Audio!


25 Nov 2009   #1

Windows 7 Home Premium
 
 
System Sounds Stopped & Internet Doesn't Play Audio!

My computer seems to have lost its mind...

For my User Account, and any new user accounts that I create, system sounds do not play and neither does the audio from video files on sites like youtube. But for the two other accounts on the computer all sounds work!

I can play video files AVI, MP4 etc. WITH SOUND... but SWF Files play the video but have no audio!

I'm really quite puzzled I've tried a few different sites looking for solutions...

But non have seemed to work anyone, any ideas??

Would be appreciated!

Because there really isn't much Windows 7 Support On The Net Yet!

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 System Sounds Stopped & Internet Doesn't Play Audio!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33