Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ARGHHH No audio with HDMI (but it is my default device)


30 Nov 2009   #1

 
 
ARGHHH No audio with HDMI (but it is my default device)

Yes, another thread -HDMI to HDMI from PC to TV - no sound- however my default device is my HDMI( under playback devices - I have the green checkmark and when I click on the speaker icon it show the green bars moving) still no sound. I have tryed everything - installed drivers - changed the setting on my TV - nothing Nada zip!!! Brand spanking new computer - just bought it yesterday -

AMD Athlon X2240
AMD 780G Chipset

Toshiba 50hm66 TV - any help would be appreciated - the store I purchased it from is looking for a fix - but could be a few days.

Thanx


My System SpecsSystem Spec
.

30 Nov 2009   #2

 
 

fixed it
My System SpecsSystem Spec
01 Dec 2009   #3
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

gandt4811, welcome to the forums.

Would be nice if you could post what the fix was, but I am guessing that it involved going into the bios and enabling the "AMD 780 HD Audio".
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 ARGHHH No audio with HDMI (but it is my default device)




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33