Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: no sound played for .vob files

01 Mar 2010   #1

windows 7
 
 
no sound played for .vob files

Hey all,

I have an issue I hope someone can help me with.

I recently upgraded to windows 7 and purchased nero 9. I have a lot of home movies in .vob format that for some reason there is no sound on. No matter what I play the video through (nero, WMC, etc) i can watch but no sound. All my MP4 files play fine through iTunes, all the sample videos that came with the OS play fine. Music plays fine. I would really like to be able to hear the audio to these movies.

hope someone can help.

Thanks on advance

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 no sound played for .vob files




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33