Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound problems with Lenovo


13 May 2010   #1

Windows 7
 
 
Sound problems with Lenovo

i recently upgraded to Windows 7 and it says that there is no audio playback devices installed
i tried installing drivers already, troubleshooting, and uninstalling then reinstalling the driver to no avail someone please help it would be highly appreciated

My System SpecsSystem Spec
.

13 May 2010   #2

Windows 7 Home Premium
 
 

I'm assuming you've looked at this page.

Lenovo Support & downloads - Drivers and software - 3000 J115 (type 7387, 7388, 7389, 7390, 7391, 7392)

Does the Device Manager show a multimedia device that's not active?

Since Windows 7 doesn't seem to be supported you will use the Vista audio drivers, they work fine 99% of the time.

Ap
My System SpecsSystem Spec
14 May 2010   #3

Windows 7
 
 

Yeah ive been there and installed the vista audio driver already

and no it isnt showing anything as inactive (im assuming that if its inactive it has the yellow triangle next to it)
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Sound problems with Lenovo




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33