Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Aureon 5.1 fun disconnects everytime the computer restarts


29 May 2010   #1

Windows 7
 
 
Aureon 5.1 fun disconnects everytime the computer restarts

Hey guys,

I have a strange problem. I have a Terratec Aureon 5.1 fun sound card and it works fine. It only has one strange problem. Everytime i start my computer i don't see it connected in windows. I have to shut down, unplug, start up, shut down and plug in again and then start up and then it is recognised as connected. But as you can imagine i don't like to do the whole procedure everytime i startup.

Do you have a solution?

Tnx


My System SpecsSystem Spec
.

29 May 2010   #2

win 7 ultimate32bit, Win8.1pro wmc 32bit
 
 

hi oliv3r90, try reinstalling the drivers TERRATEC Sound Card Aureon 5.1 Fun Driver 5.12.1.646 Driver for Windows 2K / Windows XP / Windows Vista Free Download - Softpedia there are no Windows 7 drivers for this card so install them in compatibility mode Compatibility Mode hope tis is helpful to you
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Aureon 5.1 fun disconnects everytime the computer restarts




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33