Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: MS Forefront Endpoint Protection 2010

16 Aug 2010   #11
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hackerman1 View Post
Dinesh: i´m running MSE v2-beta on W7.
last night after having read your post, i installed Forefront Endpoint Security-beta on my W7-testsystem (my second system) which i use for testing programs.

both systems work, NO internetproblem.

Forefront Endpoint Security-beta looks (almost) the same as MSE v2-beta.
I have used MSE beta in the past and had no issues. I dont know what causes this internet problem. It happens right after the update. I m trying to install the Forefront beta. Lets see what happens.


My System SpecsSystem Spec
.
16 Aug 2010   #12
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

OK I found the culprit. Under settings, I unchecked Enable Network Protection against exploits of known vulnerabilities. Now the internet is working. When I check this box, the internet stops working again.

-capture.png


My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #13
codyw

Windows 7 Ultimate x64 with SP1
 
 

I would have never guessed that...
My System SpecsSystem Spec
.

16 Aug 2010   #14
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by codyw View Post
I would have never guessed that...
LOL.
My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #15
hackerman1

W7-Enterprise + WS-2008 (Converted to Workstation)
 
 

i have Network Protection Enabled, on both systems...
My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #16
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hackerman1 View Post
i have Network Protection Enabled, on both systems...
Unfortunately, its not working for me.
My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #17
hackerman1

W7-Enterprise + WS-2008 (Converted to Workstation)
 
 

Dinesh: i´m running 32-bit, you 64-bit.
maybe it has something to do with that ?
My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #18
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hackerman1 View Post
Dinesh: i´m running 32-bit, you 64-bit.
maybe it has something to do with that ?
Yes it may be possible. But I dont think I need network protection.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 MS Forefront Endpoint Protection 2010




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Endpoint Protection 11.0
I have a 64 bit version of Windows 7. I have installed Endpoint Protection unmanaged. This is a stand alone laptop that will be at a remote location. I can update the definitions as an administrator. The problem comes in when it goes to it's remote location. I need to have the definitions...
System Security
Symantec Endpoint Protection
Hello, I am writing in inquiring information on installing SEP 11 on Windows 7 Home Premium. A family member works at a university and therefore can download it for free from their site. It installs "OK" but after a scan and updates for it, LiveUpdate gets corrupted with error LU1808. This is...
System Security
Symantec Endpoint Protection Problem
Hello, The other day I booted up my computer. Everything was normal until Symantec Endpoint Protection started to install without me running any install applications. I did have it already installed because my colleges provides it for free. Anyways, I am wondering why this happened and continues...
Software
Help Shape the Next-Gen Forefront Server Protection Sol
Source - Help Shape the Next-Gen Forefront Server Protection Solutions - Via a survey from Microsoft - Softpedia
News
Symantec Endpoint Protection 11
Looks like it works. I checked with Symantec, they say they don't support Beta OSes but if you were going to try to do it, this is how you should, not that they're saying nuthin'... You have to use version 11.0.4. Run (as admin) LUSETUP.EXE to install liveupdate, reboot, and then run SETUP.EXE....
Software
Symantec Endpoint Protection
Just thought that I'd share, this version of endpoint protection works great on build 7077-7100, it will not work on older builds.
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App