Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Malwarebytes' Anti-Malware Updated 1.39


13 Jul 2009   #1

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 
Malwarebytes' Anti-Malware Updated 1.39

Quote:
Recent Changes

  • (FIXED) Installer uses /updateshowdialog now instead of /runupdate.
  • (FIXED) /runupdate no longer displays program update dialog. Only /updateshowdialog does.
  • (FIXED) Problem removing registry items with (default) values.
  • (FIXED) Minor issues with 32-bit context menu. (64-bit coming soon).
  • (FIXED) Multiple significant issues with protection module.
  • (ADDED) Scanner returns error codes (error levels) for batch file users.
  • (ADDED) Protection module now logs errors and threats to a log file.
source


My System SpecsSystem Spec
.

15 Jul 2009   #2

 
Anyone else having issues with this new version?

uninstalled MalWareBytes v1.37 and installed this new version 1.39

program will not start
i click on the shortcut get the blue circle for 5 seconds then nothing

uninstalled and re installed with AV(microsoft security essentials) disabled
still no joy

any ideas chaps ??
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2009   #3

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Hmm, uninstall it again if it's in the list. Get rid of the download file. Clean your temp files, with something like CCleaner, or manually search and look for files named Malwarebytes and get rid of them. Restart your computer, download it again, unblock it in the setups properties, and try again.

For next time, you can uninstall the earlier good working version, but it isn't necessary, just run the update and the newer version will install over it.
My System SpecsSystem Spec
.


15 Jul 2009   #4

 
still no joy

tried that
uninstalled ran cc cleaner rebooted
re downloaded re installed still wont run
uninstalled and ran cleaner again
reinstalled old version starts ok then updates itself to 1.39 and back to square 1 wont run again
is there an issue with build 7260 and ver 1.39 ?
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2009   #5

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Use revo uninstaller to completely remove MBAM and then restart your pc then install it again.
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2009   #6

 
That Worked

Thanks Dinesh
Ran Revo reinstalled v1.39 and it now runs perfectly

you are a star
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2009   #7

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by murdoch View Post
Thanks Dinesh
Ran Revo reinstalled v1.39 and it now runs perfectly

you are a star
Glad to hear that its working.
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2009   #8

Windows 7 Professional 64-bit
 
 

Thanks for the update.
My System SpecsSystem Spec
17 Jul 2009   #9

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

do we have a 64 bit version?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Malwarebytes' Anti-Malware Updated 1.39




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Malwarebytes' Anti-Malware Updated 1.39
Thread Forum
Updated version of malwarebytes anti-malware System Security
Malwarebytes Anti-Malware System Security
Solved How to use Malwarebytes Anti-Malware Hardware & Devices
Malwarebytes' Anti-Malware updated 1.41 System Security
Malwarebytes Anti-Malware updated v1.40 System Security
Malwarebytes Anti Malware updated to 1.37 System Security

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:53 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33