Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: something's up with my PC

10 Aug 2011   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
something's up with my PC

hello friends need help from ya..

I think something is up with my computer(windows ultimate x64, virus guard:kaspersky).. The recent scene is when I try to run Windows Defender it shows the window just for a second and disappear.. then I downloaded the Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool ,when I double click on it, it shows self extracting but doesn't run.. no error reports and nothing just not running.. I have another symptom that is sometime when I click on a google search it directs me to a whole new page which is not related to any of my search results..(to site: beboo.com or something like that)..
So guys, what should I do now.? I don't know what to do..But I can follow what you guys say and figure out whats wrong with my System.. Sorry for my English.I know it's not very good..

thanks in advanced.

My System SpecsSystem Spec
.

10 Aug 2011   #2

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Download & install Malwarebytes Antimalware, update it, then do a full scan.
If it wont install or update, boot to safe mode with networking & do it there.
My System SpecsSystem Spec
10 Aug 2011   #3

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheReaper View Post
Download & install Malwarebytes Antimalware, update it, then do a full scan.
If it wont install or update, boot to safe mode with networking & do it there.
ok I'll try.. thanks
My System SpecsSystem Spec
.


10 Aug 2011   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

No problem, post back if it solves your problems, or you have any issues or questions.
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #5

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheReaper View Post
No problem, post back if it solves your problems, or you have any issues or questions.
I performed a scan and here's the results..

Quote:
Scan type: Flash scan
Objects scanned: 136065
Time elapsed: 27 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 3
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 2

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\8DDYX0ZBPZ (Trojan.FakeAlert.SA) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\XMZH42I4GI (Trojan.FakeAlert.SA) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\ (Hijack.Zones) -> Quarantined and deleted successfully.

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
c:\Windows\Tasks\{22116563-108c-42c0-a7ce-60161b75e508}.job (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Windows\Tasks\{810401e2-dde0-454e-b0e2-aa89c9e5967c}.job (Trojan.FraudPack) -> Quarantined and deleted successfully.
Do you think these are the reasons for above symptoms ?.. Do I need to do some other things? Any way thank you for helping...
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sudheera View Post
Do you think these are the reasons for above symptoms ?.. Do I need to do some other things? Any way thank you for helping...
Those could have been the source of the problems. Have you tried running the tools that didn't work before, since the MBAM scan?
I recommend that you download SUPERAntiSpyware free, install & update it, then do a full scan.
I have both MalwareBytes & SUPERAntiSpyware installed on my system(in addition to my AV) as on-demand scanners & they haven't failed me yet.
Also scan with your resident AntiVirus, you can never be too careful when it comes to malware.
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #8

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheReaper View Post
Quote   Quote: Originally Posted by sudheera View Post
Do you think these are the reasons for above symptoms ?.. Do I need to do some other things? Any way thank you for helping...
Those could have been the source of the problems. Have you tried running the tools that didn't work before, since the MBAM scan?
I recommend that you download SUPERAntiSpyware free, install & update it, then do a full scan.
I have both MalwareBytes & SUPERAntiSpyware installed on my system(in addition to my AV) as on-demand scanners & they haven't failed me yet.
Also scan with your resident AntiVirus, you can never be too careful when it comes to malware.

google redirect problem seems solved.. but I still windows defender fail to start.. just show its interface and disappear.. I'll try SUPERAntiSpyware.. and let you know.. cheers
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #9

Win7 Ultimate 32bit
 
 

What is your security set-up..?

You might want to keep both MBAM and SASpy. Add Sandboxie it's >$40 and a keeper.

Quote:
I have both MalwareBytes & SUPERAntiSpyware installed on my system(in addition to my AV) as on-demand scanners & they haven't failed me yet.
Also scan with your resident AntiVirus, you can never be too careful when it comes to malware.
-- I agree there. Very nice second opinion apps.
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2011   #10

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

i am having the exact same problem he described here:
Quote:
he recent scene is when I try to run Windows Defender it shows the window just for a second and disappear.. then I downloaded the Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool ,when I double click on it, it shows self extracting but doesn't run.. no error reports and nothing just not running..
I also had the redirecting problem, but i think i fixed it thanks to tdss killer. Any ideas?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 something's up with my PC





Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33