Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Does anyone recognize these three infections? Google doesn't

27 Aug 2011   #11
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by RknRusty View Post
That's a good idea. I can use Ubuntu on a flash drive. It has Mozilla which will work fine. Never thought of it, thanks for the tip.
You're welcome. I try to use the best tool for the job to be done. (Have you tried Puppy? I use it a lot when a live boot suits the task. Sometimes I use Knopix.)

Regards,
GEWB


My System SpecsSystem Spec
.
27 Aug 2011   #12
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

Have you tried Norton Power Eraser?
http://security.symantec.com/nbrt/ov...%25WINNTVER%25
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2011   #13
RknRusty

Windows 7 Home Premium - always up to date
 
 

No I didn't know of any of those tools. I downloaded both Norton files. I'll give the Power Eraser a go and see what it can find.
I downloaded a copy of Puppy Linux too. I guess I'm out of touch with the latest.
My System SpecsSystem Spec
.

27 Aug 2011   #14
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

You can also look in All progarms>Norton
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2011   #15
RknRusty

Windows 7 Home Premium - always up to date
 
 

I just ran Power Eraser and it found one threat.
Does anyone recognize these three infections? Google doesn't-norton-pe-scan-results2.jpg
I removed it and ran it again and it found nothing. The first time it gave me the option of scanning that file, or at the top was a button that said Scan all files. I only clicked the one beside the found file. I didn't get any options on the second run. I wish I had clicked the All files button.
But anyway, maybe this was the root of my problems, Was this thing likely to be creating the random mystery bugs I kept finding this past week?


My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2011   #16
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Could be but I recommend re-running your program (check all files) at least twice more with a cold boot (power down) between each.

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2011   #17
theog

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

To make sure run the NRT LiveCD.
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2011   #18
RknRusty

Windows 7 Home Premium - always up to date
 
 

MBAM found this:

Files Infected:
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284288063.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284288078.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284288234.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284290434.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284290481.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Users\Rusty\AppData\Roaming\Adobe\plugs\kb284290496.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

I also ran ESET online scanner and got a clean report.

I'm calling it solved. Sorry I took so long to get back with that

The system seems clean but for a glitch Saturday morning. This problem is being discussed in a new thread.
My System SpecsSystem Spec
12 Sep 2011   #19
GEWB

Linux (Mint is primary) / XP, Win7 Home / Win7 Pro, Ultimate / Win8.1 / Win10 archived VM
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by RknRusty View Post
I'm calling it solved.
Good news - thanks for updating your thread!

Regards,
GEWB
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Does anyone recognize these three infections? Google doesn't




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
WG111 OS doesn't recognize driver
I know there are already other threads about the WG111 but none of the solutions there helped me. I can install the software perfectly in whatever compatibility mode or none at all but after installation it still says "unknown device" in the device manager. I have the WG111v1 but I also tried...
Network & Sharing
How do I reformat a HDD that W7 doesn't recognize?
I have an external 750GB HDD that I bought to to store programming from my Dish Network Receiver. The receiver software reformatted the virgin HDD to some proprietary system used by Dish. I think someone said it's a Linux based siystem. I now want to reformat it for use with my Windows 7...
Hardware & Devices
win 7 doesn't recognize NEC usb 3.0 driver
Hi! New to this forum and hope someone can help. Just installed WD My Book 3.0 (usb 2/3). Followed user guide, installed NEC usb 3.0 driver v.1.0.18 first from cd, then NEC usb 3.0 pci-e card in empty pci-e slot on Rampage Formula mobo - yes, I know this is not a usb 3.0 mobo, but according to...
Drivers
Repair doesn't Recognize my Win 7 OS
I recently came home and my computer was on the black start-up screen. It gave the error status: 0xc000000F, File:\boot\BCD. I tried to run the repair disk, but it doesn't recognize the Win 7 OS. It does see the old Vista OS. I believe this occurred after a recent Windows update (set to automatic)....
BSOD Help and Support
Seven doesn't recognize my microphone
I run a Compaq Presario with a built-in Conexant microphone. It worked fine in Windows Vista but when I tried to set up voice to text after I wiped to Seven, it didn't even recognize that I have a microphone. My laptop got smashed really badly a few months ago, (:eek:) and idk how to tell if this...
Sound & Audio
Windows 7 Doesn't recognize USB HD
This problem used to happen in Vista and just started popping up in my Windows 7 32 bit 7100.0.090421-1700. The drive is a 100gb Maxtor external usb drive. I've tried unplugging it and replugging it. Also I just rebooted with no luck. I'm going to boot to my 64 bit version to see if this problem...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:09.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App