Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Little problem with av


18 Aug 2009   #1

Windows 7 Ultimate x86
 
 
Little problem with av

Ok will try to explain my problem...
A few days ago i installed win 7 build 7600 32bit and i had few problems but i fix it my self or i founded solutions on this forum and with google.
I used xp long time and sudenly i wanted to try Windows 7...on xp i used some stupid av because without him i couldnt run os normaly there were crashes,programs wont start etc.
I used Symantec.AntiVirus.Corporate.Edition.v10.1.7000.7 and that fixed all problems and i used xp normally but without him couldnt use it normaly.
Now on Windows 7 its not possible to use it...i installed Microsoft Security Essentials and now again i have same problems which i have on xp...msn when login i got error same thing with mozilla firefox 3 and with few other programs.Does anyone know what should i do?How to fix that problem? or should i install xp again

Sry for bad english i'm from Serbia!hope will understand someone

My System SpecsSystem Spec
.

18 Aug 2009   #2

 
 

Try avast free, I'm using it.
Odakle si zemljak???
My System SpecsSystem Spec
18 Aug 2009   #3

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Pozz iz Novog Sada sam.
Now i cant unninstall av got the same error
My System SpecsSystem Spec
.


18 Aug 2009   #4
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

You can completely remove Symantec by downloading the tool that matches your version:
Sym Rem
My System SpecsSystem Spec
18 Aug 2009   #5

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Cutura View Post
Ok will try to explain my problem...
A few days ago i installed win 7 build 7600 32bit and i had few problems but i fix it my self or i founded solutions on this forum and with google.
I used xp long time and sudenly i wanted to try Windows 7...on xp i used some stupid av because without him i couldnt run os normaly there were crashes,programs wont start etc.
I used Symantec.AntiVirus.Corporate.Edition.v10.1.7000.7 and that fixed all problems and i used xp normally but without him couldnt use it normaly.
Now on Windows 7 its not possible to use it...i installed Microsoft Security Essentials and now again i have same problems which i have on xp...msn when login i got error same thing with mozilla firefox 3 and with few other programs.Does anyone know what should i do?How to fix that problem? or should i install xp again
Edit:Here are some ss,hope will help to understand
ImageShack Gallery
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: msnmsgr.exe
Application Version: 8.5.1302.1018
Application Timestamp: 4717a53b
Fault Module Name: kernel32.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdaad
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00034143
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
LCID: 1033

Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Highlights - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Sry for bad english i'm from Serbia!hope will understand someone
Try NOD32, it works perfectly in Windows 7...Get the AntiVirus edition. Some people said the Smart security version blocks home group or w/e.
My System SpecsSystem Spec
18 Aug 2009   #6

Win 8 Release candidate 8400
 
 

cutura

Have you gone into event viewer (type event viewer in search) to see what errors are associated with tis problem. If you could screenshot something it would be helpful

Btw you can use snipping tool (yeah type that in search) and upload it using the attachment icon (shaped like a paperclip) to attach it to your reply

Ken
My System SpecsSystem Spec
18 Aug 2009   #7

Windows 7 Ultimate x86
 
 

just fixed the problem...virus caused it...ty all for help.
Do u still want ss or now isnt metter?if u want will send u to pm @ken
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Little problem with av




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33