Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Malwarebytes version 1.61


09 Apr 2012   #1

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 
Malwarebytes version 1.61

Malwarebytes released version 1.61 today.
I tried to update using the auto update on a Windows 7 x64 PC and it failed.
I ran the mbam-clean uninstall utility and downloaded/installed version 1.61 without issues.
Had to re-register and reconfigure the options.
I'll wait a few days to see if others report auto update issues to MBAM before updating other PC's.

Here is a link with release notes and download link.
Malwarebytes 1.61 Released - Malwarebytes Forum


My System SpecsSystem Spec
.

09 Apr 2012   #2

Win7 Pro-64 Bit
 
 

Updated no problems for mine Windows 7 x64 PC.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #3

win7 home premium-64bit-SP1-IE10
 
 

Hi David
Did you try to RUN AS ADMIN?
My System SpecsSystem Spec
.


11 Apr 2012   #4

Windows 7 home premium x64
 
 

Just started it up to see what would happen, yep it updated to latest version 1.61. and updated database.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #5

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Pro 64-bit
 
 

Received auto-update notice on 04/09. Didn't work on my 7 Pro x64 machine. Had to manually uninstall MBAM then reinstall. But auto-update worked fine on an XP w/SP3 machine. Go figure.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #6

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hanna 1 View Post
Hi David
Did you try to RUN AS ADMIN?
Yes.
As far as i know it must at least be run with "Run as Admin" for program updates or manual DB updates.

Quote   Quote: Originally Posted by marsmimar View Post
Received auto-update notice on 04/09. Didn't work on my 7 Pro x64 machine. Had to manually uninstall MBAM then reinstall. But auto-update worked fine on an XP w/SP3 machine. Go figure.
Yea - same here


I've done 5 updates now, 3 worked fine and 2 had an issue
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #7

Windows 7, 64 bit Home SP1, Win 8.1.1 Pro 64 bit
 
 

I have a full (paid) version. It updated without problems this morning.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #8

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

All of mine are the MBAM Pro paid personal (home user) version...

I don't think the free version can do Auto Updates...
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #9

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Pro 64-bit
 
 

Likewise - mine are paid versions, also.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #10

win7 home premium-64bit-SP1-IE10
 
 

Hello fellows

My MBAM is the free version and it's self updated as you can see:


Attached Thumbnails
Malwarebytes version 1.61-mbam.jpg  
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Malwarebytes version 1.61




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33