Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Latest Version of Malwarebytes


11 Sep 2012   #11

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Just tried mine, again, and same problem. I am going to use the prior version and then update again if they offer a fix or wait until the next version. Want to say thanks to all who took the time to help.

My System SpecsSystem Spec
.

02 Oct 2012   #12

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by richc46 View Post
Just tried mine, again, and same problem. I am going to use the prior version and then update again if they offer a fix or wait until the next version. Want to say thanks to all who took the time to help.
Hi Rich,
If you're interested, I noticed they put out a new BETA release for MBAM.

Quote:
Issues Fixed:
MBAMService start type now set correctly to Automatic on all systems
Fixed a bug which did not start protection module with Windows on certain systems
Fixed a bug which completed scans prematurely on certain systems
Source: Malwarebytes Anti-Malware 1.65.1 beta - Malwarebytes Forum
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2012   #13

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

I do thank you, but those Betas can be a bigger problem than the one that I have. I really do appreciate you for telling me.
My System SpecsSystem Spec
.


02 Oct 2012   #14

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

No problem, at least you know something is in the works.

I just installed the Beta on a Windows 7 x86 Test Box.
I installed over the top with MBAM, Avast, and WinPatrol running.
No errors installing, but the real-time MBAM protection became disabled.
I re-booted the PC and real-time MBAM protection is enabled, all is well so far...

I normally don't try BETA's for the same reason as you !
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2012   #15
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DavidW7ncus View Post
Quote   Quote: Originally Posted by richc46 View Post
Just tried mine, again, and same problem. I am going to use the prior version and then update again if they offer a fix or wait until the next version. Want to say thanks to all who took the time to help.
Hi Rich,
If you're interested, I noticed they put out a new BETA release for MBAM.

Quote:
Issues Fixed:
MBAMService start type now set correctly to Automatic on all systems
Fixed a bug which did not start protection module with Windows on certain systems
Fixed a bug which completed scans prematurely on certain systems
Source: Malwarebytes Anti-Malware 1.65.1 beta - Malwarebytes Forum
Thank you David. First post updated.
My System SpecsSystem Spec
17 Oct 2012   #16

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

My System SpecsSystem Spec
17 Oct 2012   #17
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Thank you David. First post updated.
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2012   #18

W7 Pro SP1 64bit
 
 
smart screen filter

hmmm - I get this on two different Windows 7 pro systems:

Latest Version of Malwarebytes-mwb.jpg

I downloaded it via an XP box and uploaded it to virustotal.
https://www.virustotal.com/file/7d47...is/1350719787/


So I went to filehippo and got/installed 1.65.0.1400. Upon updating that, I got 1.65.1.1000. One Windows 7 system is running MSE, the other is a VM w/o any AV installed.

I'm not looking for a solution - I have the latest version now and am scanning the system.


My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2012   #19

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

It looks like this a SmartScreen Filter false positive that was reported to MBAM.

SmartScreen Filter Blocking Your Site? - Malwarebytes Forum
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2012   #20

W7 Pro SP1 64bit
 
 

I never knew that SmartScreen is site sensitive. It still fails from mwb site, but the same version works at filehippo.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Latest Version of Malwarebytes




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:58 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33