Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Do I have the w32 Blaster?

10 May 2013   #221
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

It won't download inIE. Same virus - deleted message. Also, when going after ESET all I get is a blank IE screen which never resolves to a site- just the whirling circle on the screen.


My System SpecsSystem Spec
.
10 May 2013   #222
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Looks as if you will need to use Chrome. It should work.

To make things easier, let's change the download location for Chrome...
There are programs that need to run from the Desktop, like ComboFix, and others...

Click the Chrome menu. It is on the far right, and the button has 3 horizontal lines.
From the menu that appears, select: Settings
Go to the bottom of the page, and click: Show advanced settings
Now, scroll down to the Downloads section.

To change the default download location, click: Change
In the new prompt that appears, select: Desktop
Close out of Chrome, and open it again.

It should be set.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #223
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Chrome users need to download and run a small utility file before starting the ESET scan.

You may get a prompt to that effect...
My System SpecsSystem Spec
.

10 May 2013   #224
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Here we go...this is what you will get:


Attached Images
Do I have the w32 Blaster?-capture-eset.png 
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #225
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

OK. I. Downloaded income to the desktop. It ran until it show an unexpected error #8.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #226
Jacee
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Thanks cottonball!

Eventually we will need to get IE working normally again, tho'
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #227
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

How about running Internet Explorer with “no-add-ons"

Open Start > All programs > Accessories > System Tools

Right-click Internet Explorer (No Add-ons), and Run as Administrator.

If the problem disappears, it could be caused by Internet Explorer add-ons....??

Quote:
Jacee:
Eventually we will need to get IE working normally again, tho'
Agree!
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #228
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

I did 227 ran it fromIE, same error 8
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #229
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

The error comes up right at the end of step 1. Component download
My System SpecsSystem Spec
10 May 2013   #230
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Do I have the w32 Blaster?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
W32 Blaster Worm
Hello, My computer has caught this worm and is driving me crazy, it starts with the spyware protection software which tells me I have many viruses. Im aware its a scam but i cant seem to resolve the problem in safe mode using spybot & uniblue registry cleaner. Please could someone help me,...
System Security
blaster.worm help
my laptop wont do anything. I keep getting a message saying blocked by w32/blaster.worm. Can you please pretty please help me
System Security
Facebook blaster pro
Hi,recently i have remove facebook blaster pro.but when i start my pc a pop up of it show up.it run firefox from himself.Plz help me?
Software
worm blaster
my husbands computer got the worm blaster. the computer was working fine in the am.and i had only searched walmart .com. at noon when he turned it on it said it was infected and wouldnt let us go to anything. i am running avg(updated) and mcfee on it. now all of his desktop icons are gone and i...
System Security
Sound Blaster
My sound chip on my motherboard seem to have gone kaput, got a Creative Sound Blaster Audigy SE. Apparently it don't work with Win7, yet its all right on my Vista partition. Trying to find a driver that will make it compatible with 7. Anyone had that problem.
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App