Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Do I have the w32 Blaster?

16 May 2013   #391
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

Answer to #389

c:\program files\mcafee is in the Run box. This is the EMPTY mcafee folder.

I saw the McAfee Phishing Filter on the hijack log.

Answer to #388----search shows c:\program files\mcafee and the folder is empty


My System SpecsSystem Spec
.
16 May 2013   #392
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

Got some work to do, will be back around 11am PST.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #393
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Once again, please run HijackThis, and Scan

Check the box to the left of the following entry:

O2 - BHO: McAfee Phishing Filter - {27B4851A-3207-45A2-B947-BE8AFE6163AB} - c:\progra~1\mcafee\msk\mskapbho.dll (file missing)

Select: Fix checked

Close out of HijackThis.

Restart the computer.

Did you check the Services to make sure there is no AVG, McAfee, or any of the following there:
avg
avgtp
avgtpx64
AVG Technologies
ToolbarU Application
AVG Secure Search
AVG SafeGuard
VProtect Application
vToolbarUpdater
mcafee

There are probably none, but, just want to check.
My System SpecsSystem Spec
.

16 May 2013   #394
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

I'm back, ready for your orders!
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #395
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Orders??? Oh no!!! Those days are long gone...retired!


Look at the post above you.

Restart, check IE...still get the "...contained a virus"?
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #396
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

'PHISH" WAS DELETED. IE still gets "virus & deleted" after restart.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #397
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

HIJACK did not delete the PHISH. I'll try again.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #398
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

Hijack does not show the phishing filter now but the phish still appears in IE add-ons as disabled. IE still has the virus detected message.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #399
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Please download IE 10:
Download Internet Explorer 10 from Official Microsoft Download Center

Click the Download button on the page to start the download.

Then, do one of the following:
•To start the installation immediately, click Open or Run this program from its current location
Follow the prompts to install...

Close all Windows!!

•To copy the download to your computer for installation at a later time, click Save, or Save and Run, and save the program to the Desktop.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2013   #400
Prescottbob

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

"IE setup cannot continue because a more recent version of IE is installed on your computer" TAKE THAT Y'ALL
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Do I have the w32 Blaster?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
W32 Blaster Worm
Hello, My computer has caught this worm and is driving me crazy, it starts with the spyware protection software which tells me I have many viruses. Im aware its a scam but i cant seem to resolve the problem in safe mode using spybot & uniblue registry cleaner. Please could someone help me,...
System Security
blaster.worm help
my laptop wont do anything. I keep getting a message saying blocked by w32/blaster.worm. Can you please pretty please help me
System Security
Facebook blaster pro
Hi,recently i have remove facebook blaster pro.but when i start my pc a pop up of it show up.it run firefox from himself.Plz help me?
Software
worm blaster
my husbands computer got the worm blaster. the computer was working fine in the am.and i had only searched walmart .com. at noon when he turned it on it said it was infected and wouldnt let us go to anything. i am running avg(updated) and mcfee on it. now all of his desktop icons are gone and i...
System Security
Sound Blaster
My sound chip on my motherboard seem to have gone kaput, got a Creative Sound Blaster Audigy SE. Apparently it don't work with Win7, yet its all right on my Vista partition. Trying to find a driver that will make it compatible with 7. Anyone had that problem.
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:45.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App