Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: pumhijackho issue

10 May 2013   #71
VistaKing

Windows 7 Ultimate 32-Bit & Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by cottonball View Post
herbc,

Let Malwarebytes remove the entry:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"Homepage"= 0x0000000000 (0)

Press: Remove Selected

You will see:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\control panel\Homepage (PUM.Hijack.HomePageControl) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.






The USB Disk is FAT32, Size: 7576 Mo = MB
Quote:
...no usb connection or slot for the printer. It just plugs into a 2.0 usb port.
Hmmmm...what ya think, B30?
Cottonball

I believe we went ahead and did that yesterday .

That could be his printer . That plugs into this USB 2.0 port


My System SpecsSystem Spec
.
11 May 2013   #72
herbc

win 7 64 Home edition
 
 

I guess we will pick this up tomorrow , i don't see any action happening.
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #73
VistaKing

Windows 7 Ultimate 32-Bit & Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 

Is this a recent installation ?
My System SpecsSystem Spec
.

11 May 2013   #74
herbc

win 7 64 Home edition
 
 

Yes, i reformat on a pretty regular basis since i don't have anything important and don't need many programs. Whenever i seem to run into malware and it gets a foothold i prefer to just reformat and start over.

Reformatting is much quicker than doing a system restore for me. I never need to save anything since i don't have anything.

I just change the boot to boot off the dvd and then install Win 7 off an iso disk. I have all my drivers on a usb thumb drive.
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #75
VistaKing

Windows 7 Ultimate 32-Bit & Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 

If you like to start clean you could take a look at this link below

Clean Reinstall - Factory OEM Windows 7

If dont have the Windows 7 installation DVD you could Download it from Step 1's link in the tutorial and use the Product key underneath your laptop to activate it .

You don't want to use the Factory Recovery disc cause that will install the OEM bloatware .
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #76
herbc

win 7 64 Home edition
 
 

I have followed all those steps and i keep running into the same problem which we have been working on, thus my reason for asking for help.

IE keeps giving me problems
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #77
VistaKing

Windows 7 Ultimate 32-Bit & Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 

If you need help I could help you with the installation .
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #78
cottonball

Windows 7 Home Premium
 
 

Quote:
...have this Hijack thing in the IE stuff
...IE keeps giving me problems
I must be missing something. Can you provide more info?

What specific problems are you having with IE?
Please describe in detail what is happening.
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #79
herbc

win 7 64 Home edition
 
 

Ok, after i reformat and i'm done installing Windows fresh off of the ISO disk i then pop in my thumb drive and get the below screen.

I usually just install the drivers that gets me online where i quickly try to update windows and install an AV at the same time.

What happens is IE 8 pops up, and asks me questions about accelerators etc... and this is where i get confused and might be doing it wrong.

IE 8 is not what i use, i seem to not know how to get IE 10 or maybe don't know when to add it. I also don't know if i should be installing the updates first (which are over 100) or AV first. Windows Firewall is always working correctly.


Attached Thumbnails
pumhijackho issue-untitled.jpg  
My System SpecsSystem Spec
11 May 2013   #80
herbc

win 7 64 Home edition
 
 

The other thing that confuses me is when you click on say audio or usb etc.. it shows all types of files, which ones do i need to worry about, just the application exe file or others as well.

Maybe i should burn a new iso image but i'm worried my computer might not be clean , i have no access to a known clean computer but i do have two disks that i know are clean.

One disk is windows with the service pack 1 (which i have always used) and one disk is just windows 7 without the service pack 1 , maybe i should try to install the service pack 1 after i install regular windows because it seems the disk with the service pack 1 image has caused me an issue every time.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 pumhijackho issue




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Boot issue, 0xc0000098 ci.DLL file issue
OK so I hope this can be a quick fix and thanks for your help. * Randomly computer didn't start, get something telling me that the ci.dll file is missing or corrupt and error 0xc0000098 * safe mode and last know good configuration both result in bsod * Tried a few things, disconnect all...
BSOD Help and Support
The solution to my PumHijackHo nightmare
As said a few weeks back i said i would share my cure . I finally got rid of my PumHijackHo issue . I had tried everything to no avail and just decided to use Dban, i wiped the drive with the Dod (short method) and after re installing (on a definitely clean ISO disk and dvd drivers disk ) i found...
System Security
net start command line issue - 64bit issue?
I am trying (in vain) to issue a net start command "net start - "C:\Program Files (x86)\uTorrent\utorrent.exe", on the command line. The error message is "the filename, directory name or volume label syntax is incorrect". I believe the 3 details are correct, as i am looking at the utorrent.exe file...
General Discussion
HP Multi Print/Scan Issue Re Install Issue?
I have an HP M1522 NF multi function peripheral attached to a PC running Windows 7. I needed to re install the drivers and software the other day but now it will only install the printer drivers and not the scanner drivers or any of the accompaying software?
Hardware & Devices
jpeg permission issue / possible encryption issue
Hello, I am new to the forums and have looked around just about everywhere I can think of for a similar topic and thus far have been unable to locate any help. If this has been previously covered, please point me in the direction and I will read up. So as for my issue.... I was running...
General Discussion
Interesting connectivity issue, just a browser issue
Opps, maybe not so unique since I just noticed an ENTIRE forum for browsers...perhaps moving this is appropriate...if so, please do. I will be reading up in there. Its interesting because I can't find any mention of it anywhere on this site. Specifically browser connectivity is lost after a...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:50.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App