Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: OpenAcess.exe - no disk error message


31 Aug 2013   #1

Windows 7 32 bit
 
 
OpenAcess.exe - no disk error message

Can anyone help?

This started yesterday and cannot seem to find what the problem is...

an error message popping up and cannot remove it.. also am currently unable to save any images, some programs will not open, restore point only shows today and yesterday when the error message arose.

Within the pop-up error message box titled
OpenAcess.exe - no disk error message

"There is no disk in the drive please insert a disk into drive/device/harddisk2/dr2"


when clicking on any of the options on the error message box it has no effect.



Advice anyone?

My System SpecsSystem Spec
.

31 Aug 2013   #2

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Looks like you have been infected to me. I would click the red triangle at the top right of your post and ask Admin to move this thread to the Security section where an expert will look at it for you!
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #3

Windows 7 32 bit
 
 

Thanks
My System SpecsSystem Spec
.


31 Aug 2013   #4

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Neil2305 View Post
Thanks
I might be wrong though, something in the back of my mind say problem with Chrome! Is that the browser you use?
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #5

Windows 7 Ultimate x64 x2 + x86 + Windows 8.1 x64 x2
 
 

Thread moved to security
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #6

Windows 7 32 bit
 
 

sometimes use Chrome but usually Internet Explorer.... will try removing Chrome and see if problem remains..
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #7

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Neil2305 View Post
sometimes use Chrome but usually Internet Explorer.... will try removing Chrome and see if problem remains..
Best to wait for a security expert now you are in that Forum!
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #8

Windows 7 32 bit
 
 

I have removed Chrome but the problem remains...
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #9

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Then I am pretty sure you a have a nastie in there. Be patient, a security expert will be long soon.

While you are waiting i have just noticed that whilst your Country Flag is the UK your local time is showing you in the USA it says 11.32 AM whereas mine is 6.32PM. Your time zone in your profile needs resetting, that's assuming you are in the UK of course.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #10

Windows 7 32 bit
 
 

I am in the UK.... if I can find where to change the time...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 OpenAcess.exe - no disk error message




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33