Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: What Causes This?


08 Jan 2014   #1

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 
What Causes This?

We recently got new computers at work with Windows 7 and I am using Internet Explorer v10 instead of Firefox. I have been seeing a lot of the words with the double underline which brings up a site with a mouse-over. These were not present on the old computer. Is there setting I can change to stop these?




Attached Thumbnails
What Causes This?-capture.png  
My System SpecsSystem Spec
.

08 Jan 2014   #2

Windows 7 Professional x64 Linux Mint 16
 
 

You see these when you`re on the net right ?

It`s totally normal, I see them all the time, it`s not something you can change, it`s part of the web page.

Hard to believe you`ve never seen them before.
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #3

Windows 7 Pro-x64
 
 

I may be wrong but I think that's one of these two Internet Options under the Advanced Tab.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.


08 Jan 2014   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Pro 64 SP1
 
 

I don't think you should be seeing those here if you are logged in.
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #5

 

You shouldn't see that on our sites logged in or out as we are not using inline text advertising to guests atm.

I suggest you do a malware scan and check for any dodgy browser extensions.
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #6

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by bigmck View Post
We recently got new computers at work with Windows 7 and I am using Internet Explorer v10 instead of Firefox. I have been seeing a lot of the words with the double underline which brings up a site with a mouse-over. These were not present on the old computer. Is there setting I can change to stop these?
As has been said - you should not see them on this forum (yet?).

Does the "site" look something like this?

My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #7

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
You shouldn't see that on our sites logged in or out as we are not using inline text advertising to guests atm.

I suggest you do a malware scan and check for any dodgy browser extensions.
Thanks very much John and the others. I will run Malwarebytes.
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #8

 

I vaguely remember somebody last year getting something similar and it was caused by some packaged software from cnet or somewhere like that adding something to the browser but I cant remember any details.
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #9

Windows 7 Home Premium 64bit sp1
 
 

Probably PUP or PUG those things are like lice have to shave your head to get rid of them
My System SpecsSystem Spec
08 Jan 2014   #10

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Solarstarshines View Post
Probably PUP or PUG those things are like lice have to shave your head to get rid of them
I just ran Malwarebytes and there were 322 items removed. Plenty of PUP and PUG. I haven't seen any of the inline text since then. Hopefully that got rid of them.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 What Causes This?




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33