Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Transmission to strange website during startup

18 Feb 2014   #21
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Quote   Quote: Originally Posted by rzn6jw View Post
Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Use these free tools to see if they find anything,
Post the scan results,
Manually Update them before running full scans,
Try not to use your computer while the scans are running, (one at a time of course).
Uncheck the box to Active Free trial from the final install options,
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
http://www.superantispyware.com/?tag=SUPERANTISPYWARE
Uninstall Adwcleaner,
Open it again and click on Uninstall,
Cheers.
(I can't run MalwareBytes - it has a big conflict with NIS):
What was the exact error with I assume Norton Internet Security "NIS" ?
That I know of Norton should not have any issues with Malwarebytes,
You can download any scanner using Safe Mode with Networking at startup if having issues downloading it,
Run it using safe mode with networking and repeat the scan restarting normally as you always do,

http://www.sevenforums.com/tutorials/69585-safe-mode.html
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Advanced-startup-options-including-safe-mode
All I remember was Norton raised several red warning messages that it was incompatible with MalwareBytes (Norton Internet Security 2013). That's when I switched to SuperAntiSpyware and haven't had a conflict since.


My System SpecsSystem Spec
.
18 Feb 2014   #22
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Use these free tools to see if they find anything,
Post the scan results,
Manually Update them before running full scans,
Try not to use your computer while the scans are running, (one at a time of course).
Uncheck the box to Active Free trial from the final install options,
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
http://www.superantispyware.com/?tag=SUPERANTISPYWARE
Uninstall Adwcleaner,
Open it again and click on Uninstall,
Cheers.

Oops, missed this message. I can't run MalwareBytes because of a conflict with Norton IS. However, I have SuperAntiSpyware Pro running and a scan didn't turn up anything. I don't have Adwcleaner installed, by the way.
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2014   #23
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jacee View Post
Let's see if cleaning temp files and Java will stop the problem:


Please download TFC by Old Timer TFC - Temp File Cleaner by OldTimer - Geeks to Go Forums and save it to your desktop.
Save any unsaved work. TFC will close ALL open programs including your browser!
Double-click on TFC.exe to run it. If you are using Vista/Windows 7 right-click on the file and choose Run As Administrator.
Click the Start button to begin the cleaning process and let it run uninterrupted to completion.
Important! If TFC prompts you to reboot, please do so immediately. If not prompted, manually reboot the machine anyway to ensure a complete clean.
I downloaded TFC but I need to get some work done on my PC tonight so it won't be until tomorrow night (Wednesday) before I can run it. Will reply back to you at that time.
My System SpecsSystem Spec
.

18 Feb 2014   #24
Jacee
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Please let me know!!
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2014   #25
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

OK, I ran TFC and it said it removed over 1G of temp files, but the desktop did not disappear nor did it produce a results file or ask for a reboot.

What now?
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2014   #26
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

You should reboot manually if TFC didn't ask for it.
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2014   #27
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

Did a reboot and didn't notice anything different, no TFC scan file on the desktop, etc. Now what.

Also, why can't I physically see the DOMStore folder when I've got my options set to show hidden folders?
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2014   #28
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rzn6jw View Post
~~~
Also, why can't I physically see the DOMStore folder when I've got my options set to show hidden folders?
Have you unchecked:
Hide protected operating system files (Recommended)

That might help you to see them, but I would not do anything with them until you are directed to do so. The info in there might be important to the cleanup process.
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2014   #29
rzn6jw

Windows 7 Pro 64-bit Service Pack 1
 
 

Unchecked 'Hide protected operating system files' and that did the trick (not going to mess with them but it's nice to go directly to the folder(s) without having to do a search on an item).

Thanks.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Transmission to strange website during startup




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Strange startup behavior
For the last few weeks, my morning startup has been hit or miss. Right after the blue Welcome screen, the desktop shows up and starts to populate with all the icons, then I will hear the Windows error bump sound, two or three times. I have a CPU monitor program and an ASUS GPU Tweak program that...
General Discussion
Startup Strange
Howdy Ive been doing some work on my friends computer. He has a Gigabyte Ultra Durable 3 Motherboard. (he has windows 7 ultimate x86) Firstly when you start it up it goes to the Gigabyte Ultra Durable 3 screen (normal) and then the display flashes off and then the Gigabyte Durable 3 screen...
Installation & Setup
Kana webhop website opening browser on startup without request
On startup, my browser has started automatically and attempted to open the page http://www.kana.webhop.net. I have tried searching the internet to find out what this relates to but there seems to be nothing mentioned. The website itself doesn't seem to exist (I get the normal 'This webpage is not...
Browsers & Mail
Website link returns strange messsage
I have sent a link to a website to 5 colleagues each as an individual email. Each message was slightly different but they all contained this link: Welcome All worked OK bar one who got this message: When I try the link in the email that is in my "Sent" folder I get the same message but...
Browsers & Mail
Strange startup bug?
When I turn on my computer, the HP logo flashes appears as normal, but instead of saying: "Windows is starting up" as normal, a strange series of colored dots appear at the top of the screen. The computer refuses to start up 2 times out of 3, and I have to force the computer to shut down, and then...
BSOD Help and Support
Why I want a manual transmission car....
Police: Carjackers foiled by manual transmission - U.S. news- msnbc.com
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:30.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App