Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: win 7 security keeps giving me messages before i can get on a web page

18 Sep 2014   #1
nork

win 7 ultimate 64 bit
 
 
win 7 security keeps giving me messages before i can get on a web page

win 7 security keeps giving me messages before i can get on a web page and every time i go to a new page.
I did a search but cant find the same problem as i have so here goes:
The issue was getting so annoying that i went into settings and changed a few items from "prompt" to disable.
Now i dont have the original problem of security because of the changes i have made but i am concerned because
i get a message that says "your current security settings put your computer at risk"
But if i go back to where i had it then i will get this security message at every single time i change to a different web page and
even on the same web page every time i go to another place on the same web page i get this securit message.
.
can someone help me out please
Thanks
.



My System SpecsSystem Spec
.
18 Sep 2014   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
You could review the link about my signature and post some screen shots of the original message,
Please undo what ever changes you've made,
Post which browser your using as well and your current and passed antivirus programs
My System SpecsSystem Spec
18 Sep 2014   #3
Jacee
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

What anti-virus/anti-malware programs are you running?


What firewall are you using?


What settings did you disable? Was this in Internet Options?


Quote:
The issue was getting so annoying that i went into settings and changed a few items from "prompt" to disable.




My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 win 7 security keeps giving me messages before i can get on a web page




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
New install on SSD is giving me Explorer error messages
I can't believe that I am getting error messages that cause the screen to refresh itself and lose my tooltray items. Please see the attached file that has all the infomation on it. Thank you all in advance!
General Discussion
Action Centrer giving unnecessary messages...
I have Windows Update set to install updates automatically, and yet for the past few months I have continually been receiving messages from the Action Centre telling me to "Change Windows Update Settings." Once I click on 'Allow Windows to update automatically', the red balloon on the flag...
Windows Updates & Activation
GOOGLE Search page always displayed on Firefox new page (+) openings
Using Mozilla Firefox. I have set Home Page as blank, so the initial screen is blank. When the + to open a new tab is clicked the page is always displayed as a FIREFOX START page displaying a GOOGLE Search in the middle of it. (happens on at least v-24.0 thru 26.0 beta) ...
Browsers & Mail
Avast 2014 takes a long time from page to page
I am using free avast for my av program. I have using avast for many years and have been happy with it. Just recently I just upgraded to 2014 and it takes a long time between pages to go from page to page (10- 40 sec) that is too long and I am getting older with not to much time to live, and I do...
System Security
Belkin router page giving "duplicate administrator" when logging off
Hi, Earlier when i was on my routers setup page checking a setting I kept getting an error message only when trying to log off "duplicate administrator this device is managed by 0.0.0.0 currently". This kind of bothered me cause I hadn't logged on to the router page from any other computer and had...
Network & Sharing
Facing BSOD(Page fault Non page area/Clock interrupt not recd) + hangs
Guys.. I been facing some issues with my relatively new CPU. I have an Intel i5 2400 cpu, combined with 4GB DDR3 memory. Mobo is DH67BL - revision 3. No GPU installed. Power supply is via Corsair VX450. Problem i been facing: 1) BSOD saying that A clock interrupt wasnt recd.
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App