Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Installed TSplus and now cannot log in

10 Oct 2015   #1
ollie007

vista
 
 
Installed TSplus and now cannot log in

I installed TSplus and now i cannot log into my win7

it seems my useraccount has been deleted, and i never set an Admin account, which is also suspended for failing passwords

my account used to have an image and required me to only enter password

now i have a name input slot

How can i get back into win7 by creating user account?

I need data on there if i install another win7 would i lose my data?


My System SpecsSystem Spec
.
10 Oct 2015   #2
ITKid33

64 bit Windows 7 Home
 
 

Hi would suggest to take the drive and backup the drive (to protect data and save) then once backed up format and reinstall windows 7 and move every thing back.

-Nathan
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2015   #3
ollie007

vista
 
 

thats no answer
My System SpecsSystem Spec
.

11 Oct 2015   #4
mdd1963

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

There are 50 methods for resetting password for admin or any other account on Win7 on youtube.....; as long as the drive is not encrypted.

here is one of them:
[No discussions of hacking someones system, network, password, etc]
My System SpecsSystem Spec
11 Oct 2015   #5
mdd1963

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

and another:

[No discussions of hacking someones system, network, password, etc.]
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Installed TSplus and now cannot log in




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Windows10 Icon not visible - KB2952664 is installed but not installed?
Hello, I recently decided I would attempt to upgrade to Windows 10. However the icon was not visible. I thus googled the problem and found this site: Windows 10 Upgrade: How to Upgrade to Windows 10 ‚ Which states: "If you donít see it, visit our Q&A page for more info." directs you to:...
Windows Updates & Activation
Win 7 SP1 Installed, Previously Installed Updates Reappear
I recently installed Windows 7 Service Pack 1 for my Windows 7 Home Premium 32-bit edition. As the installation finished the computer restarted and I did not give it another thought. Later on I returned to the Windows Update screen to see if there were any recent updates available for my PC. To my...
Windows Updates & Activation
installed HD 2600 pro card, installed AMS driver, but no ccc software?
I was wondering if this would help? http://www.sevenforums.com/graphic-cards/195195-fix-catalyst-control-center-ccc-will-not-open-install.html I see no evidence that the AMD driver installed at all. Right click desktop does not show ccc, and ccc is not in the lower right panel. Windows...
Graphic Cards
List of updates required to be installed before SP1 is installed?
Hello, Is there a list of hotfixes that are required to be installed prior to installing SP1? I am trying to slipstream SP1 into an installation DVD for Windows 7. It works fine, however, after I installed my newly created DVD, I found an update that said "You must install this patch before...
Windows Updates & Activation
How do I get my newly installed Hard Drive (1TB) with Win 7 installed
to boot up. Here's my issue I have a HP Desk top w/ a standard 320 GB hard Drive. I bought a new Hard drive (1 TB Western Digital) so that I could move everything to the new one and use the old one as storage. I had trouble even formatting the new drive but eventually got it and successfully...
Backup and Restore
neo basic 2165 - 4gb installed but only shows 3gb installed
hey guys got an issue her thats been like a stubbed toe - just cant let go of it - im using a dual core neo basic 2165 - i just recently upgraded my ram to 4gb 2x - 2gb -ddr2 800 but it just shows 2.75 usable - and only 3gb installed - ive tried every thing so far- still same result-...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App