Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: AVG not reporting correctly in 7100

26 Apr 2009   #1
Xcode

WIN 7 Ultimate 7127 RC
 
 
AVG not reporting correctly in 7100

I have a yellow bar on the action center indicating that AVG is no longer reporting to Windows in a format that is accepted...

anyone else see this?


My System SpecsSystem Spec
.
26 Apr 2009   #2
gulshan

Windows 7077
 
 

You need to download latest version of AVG... from AVG site..

older AVG Version was working fine on 7077 when i installed that on 7100 it had problem.. you just need to download latest version of AVG it will work perfectly.. (for key PM me)
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #3
Xcode

WIN 7 Ultimate 7127 RC
 
 

You would think the auto update would work and fix it.. I hope my 2 year key works on the new version..
My System SpecsSystem Spec
.

26 Apr 2009   #4
ikilledkenny

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

It did this for me on build 7100. I just ignored it and it worked again. But if you're too impatient for that, you could just reboot.
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #5
Xcode

WIN 7 Ultimate 7127 RC
 
 

DL'ed the new build avg_ipw_stf_en_85_322a1495.exe and it did not resolve the reporting problem.. still a yellow bar.. says it is working however.
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #6
gulshan

Windows 7077
 
 

then just ignore it.. reboot and check again
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #7
ikilledkenny

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by gulshan View Post
then just ignore it.. reboot and check again
Yeah, that's what I did.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 AVG not reporting correctly in 7100




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
GPU-Z reporting no physx
I think this is down to an error because Nvidia control panel says it is installed - I am just a bit concerned. http://i54.tinypic.com/do9opz.jpg
Graphic Cards
x64 Win7 is reporting only 3GB out of 4GB RAM
I'm a bit confused why it's saying this. All the RAM is PC6400 and it's compatible with my machine. I see this when I go to System properties (right-click Computer and properties). Beside the Installed Memory (RAM) label, it says 4.00 GB (3.00 GB usable). Very strange. Hopefully it's just a...
Hardware & Devices
Memory not reporting correctly
My machine is less that a year old. I installed 6 GB because at the time I wasn't sure if I was going to go 64 bit or not. I ended up sticking with 32. Anyways, I read 6.00 GB (2.49 GB usable). I know I can't access all 6, but even my laptop (which is 32 bit and only 4 GB) says 3.25 GB usable. I...
General Discussion
MSE update reporting
I captured the first picture a few minutes before MSE was set to update automatically (9 a.m. every day). It's reporting it's up to date. I captured the second picture after MSE updated. Now it is up to date. Why does it report it's up to date when it isn't? Thanks.
System Security
Error reporting not reporting error
My computer has BSODed every few weeks. And when it restarts, I get told "Problem connecting to the Windows Error Reporting service. Some of the reports could not be uploaded to the Windows Error Reporting service. Please try again later." Even when I turn off my firewall, it still can't...
BSOD Help and Support
Antivirus is on but is reporting... ?
Why type this on control panel ? Just now installed Windows 7 RC 64 Bit. See this:
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:53.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App