Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I have a virus. Please help

26 Apr 2009   #1

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 
I have a virus. Please help

Hey guys,

I think I have a virus, but I can't search for how to get to it because that's where the virus gets me. Every time I search something, it shows me the results as normal, but it when I click on the results, it forwards me to what I was looking for on a site like eBay, or some other place that requires me to buy something. Because of this, I can't get help. I cannot click on any links because they forward me somewhere else. I'm running a virus and malware scan right now. In the meantime, can someone please help me figure out what's going on?

Thanks!

My System SpecsSystem Spec
.

26 Apr 2009   #2

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

AVG Found 2 so far, Win32/Heur, found in E:/WINDOWS/Tem/tempo-13763062.tmp

Can anyone make something out of this? I'm not familiar with my temporary files. Jacee?
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #3

Vista Ult64, Win7600
 
 

Can you install Malwarebytes,and if so run it, and let it do its thing.
My System SpecsSystem Spec
.


26 Apr 2009   #4

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

I can go get it. It doesn't block you from searching MSN (because nobody uses it).
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #5

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

I downloaded it and will run it after the virus scan.

Oh great, I found 4 BackDoor.Generic11.HXC
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #6

Vista Ult64, Win7600
 
 

I use Avira and Malwarebytes on my systems ,and I never seem to have any problems.Touch wood.
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #7

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

I cleaned up everything. It found 10 viruses. Malwarebytes won't open, neither will Spybot S&D. All of the things I search are forwarded to any website that needs my Social Security, Credit Card, anything that will give the hacker my money. Does anyone know how to get rid of these viruses?
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #8

Slackware / Windows 7 x64 7100
 
 

Search Google for BleepingComputer......................can't post the link here.
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #9

Windows 7 Professional, Windows Longhorn 4074
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SqdnGuns View Post
Search Google for BleepingComputer......................can't post the link here.
Ok, but I need to search live, as the main problem is that I can't search Google without being forwarded somewhere else.
My System SpecsSystem Spec
26 Apr 2009   #10

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

MalwareBytes worked for me after my StePson infected one of our computers in a similar style to what you have. But it took 3 days of doing it over & over again. Worst thing I have ever had happen in years.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I have a virus. Please help




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:28 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33