Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: MSE vanished after shutdown!!!

29 Jun 2010   #11
Adrian

 
MSE

If you are missing Microsoft Security Essentials follow the attached link and download and re-install.
Here is the link: http://www.microsoft.com/security_essentials/


My System SpecsSystem Spec
.

29 Jun 2010   #12
Adrian

 

Quote   Quote: Originally Posted by zapviii View Post
I also updated my previous posts with more info explaining the pics i posted showing the updates installed last night. I should have mentioned that earlier. im doing 3 things at once. Thanks again
LOL multitasking is fun!!!!
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #13
zapviii

7 x64
 
 

off but please note that the button to turn on is shaded and cannot be selected and i cannot open mse anywhere.


Attached Thumbnails
-4.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.


29 Jun 2010   #14
Adrian

 

Quote   Quote: Originally Posted by zapviii View Post
off but please note that the button to turn on is shaded and cannot be selected and i cannot open mse anywhere.
Re-install! http://www.microsoft.com/security_essentials/
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #15
Adrian

 

Quote   Quote: Originally Posted by zapviii View Post
off but please note that the button to turn on is shaded and cannot be selected and i cannot open mse anywhere.
Were you using the beta version from Connect?
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #16
zapviii

7 x64
 
 

no go on uninstall as well.


Attached Thumbnails
-5.jpg  
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #17
zapviii

7 x64
 
 

no straight from site as linked from this site as i remember. Microsoft legit stuff and this is my first issue.
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #18
Adrian

 

Quote   Quote: Originally Posted by zapviii View Post
no go on uninstall as well.
Review in your Add/remove programs, remove mse if you see it and re-install.


Attached Thumbnails
-mse.png  
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #19
zapviii

7 x64
 
 

notice the icon at the uninstall screen and the error message i encounter when attempting uninstall. no luck wit ccleaner either.


Attached Thumbnails
-6.jpg  
Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2010   #20
Adrian

 
Mse issue resolved

Review this link to resolve this issue: Error 0x8004FF07
My System SpecsSystem Spec
Reply

 MSE vanished after shutdown!!!




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
A partition vanished
This morning I had a 360GB partition containing about 10 Macrium images. Tonight the partition had vanished and I was left with 360GB of free space. It is not a big loss because I always image also to 2 external drives that are disconnected when not in use. But the matter puzzles me. I had not...
General Discussion
My Pictures Have Vanished. Where did they go?
I have loaded all of my pictures into the computer from my Canon camera, started to rename all of them, and when I was complete it started applying the new names. Now all I have are 7 pictures from 127-134. I do not know where the other 126 photos have gone to! Could someone please help out and...
Music, Pictures & Video
protected .exe just vanished???
i have "Folder Protect" witch i have make a folder and hes files (mass effect 3) undeletable but from nowhere the main exe has vanished(Mass Effect 3\Binaries\Win32\MassEffect3.exe) i don`t think is the game it happen before with a different game, but how its possible?:confused:
General Discussion
A few of my posts have vanished...?
OK, I've had one or two times where I could have sworn I wrote a post in some particular thread and later there were new replies, but my own post was totally gone. I just saw this again in a thread about Macrium Reflect and I KNOW I posted there last night. I'm guessing that a mod is removing...
Chillout Room
ID3 Tags Vanished
Hello, I updated from 7100 to 7600.16385 at the weekend - a fresh install. All appears to have gone well apart from the lack of ID3 tags on my MP3s... all 17000+ of them. My MP3's are stored on an external drive, but my previous Windows 7 installation had Public music pointed to that...
Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:04.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App