Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Aero theme not working on Domain account


07 Mar 2012   #1

Windows 7 Ultimate x32
 
 
Aero theme not working on Domain account

Hello,

I have a query about the aero theme where it is not loading on a couple of our PC's at work.
It appears to work when logged in as a local administrator however when we login using a domain accounts with elevated IT rights we only get a grey classic start menu and none of the graphics - our PCs are up to Spec - DELL Optiplex 390's with 4GB ram Core i3 CPU's.

I have noticed that it does appear to work for some other IT admins that have more permissions than I do however we are not too sure what is causing them to be able to have the AERO theme but not myself or my Service Desk manager.

I think this must be set somewhere in GPO?? Can we get aero working for all users?

We are still testing Windows 7 at the moment before we roll it out across our organisation however this would be useful to get nailed on the head before hand.

Any ideas would be helpful.

Thank you.

My System SpecsSystem Spec
.

10 Mar 2012   #2

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

Ask your system administrator.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Aero theme not working on Domain account




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33