Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Not able to apply custom themes please help

05 Dec 2009   #1
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 
Not able to apply custom themes please help

Hey ,
When i apply the custom theme i'm patching those 3 dlls using Universal Theme Patcher according our tutorial then when i apply theme it stays then when i reboot Menus are going into classic menu when i check it has lost thier patchs we do to thoses dlls.

Please help


My System SpecsSystem Spec
.
05 Dec 2009   #2
sergiogarcia9

 

Can you show me the theme this happens with? Or is it any theme which do the same thing?
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #3
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

One of them is SiCo for Win7 RC 7100 x86 by ~alkhan on deviantART
Dark7Neo from Mr. Grim

Most of the themes from deviantart. Those are most beautiful themes. I really want to use those ..
My System SpecsSystem Spec
.

05 Dec 2009   #4
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by shyamsasinran View Post
One of them is SiCo for Win7 RC 7100 x86 by ~alkhan on deviantART
Dark7Neo from Mr. Grim

Most of the themes from deviantart. Those are most beautiful themes. I really want to use those ..
So two different themes?
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #5
sergiogarcia9

 

never mind about the last post....

Have you followed the tutorial completely?
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #6
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

Yup.. The problem is that the Patching what we doing through the Universal Theme Patcher is not stable in the sence it Patches when we reboot the theme work very well then again i reboot those 3 dll's it say that it's not patch
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #7
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by shyamsasinran View Post
Yup.. The problem is that the Patching what we doing through the Universal Theme Patcher is not stable in the sence it Patches when we reboot the theme work very well then again i reboot those 3 dll's it say that it's not patch
hmm thats sounds weird. Have you tried the other way to do it? (see the link at the top of the tutorial)
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #8
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

I'm sorry i look the tutorial i only see to download and Universal Theme Patcher . Can you post a link
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #9
sergiogarcia9

 

My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2009   #10
Zidane24

Windows 7 Home Premium x64 - Mac OS X 10.6.4 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by shyamsasinran View Post
I'm sorry i look the tutorial i only see to download and Universal Theme Patcher . Can you post a link
Try the method I posted about (and the link Sergio is talking about)

Enabling Custom Themes - Windows 7
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Not able to apply custom themes please help




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Theme - How to Apply Custom Themes
How to Apply Custom Themes in Windows 7 This will show you how to apply a custom theme from deviantART as your theme in Windows 7. Here's How: 1. First you will need to click on the Download button below to download and install either the 32-bit (x86) or 64-bit (x64) Universal Theme...
Tutorials
Cannot Apply Themes
I've downloaded a new theme from DeviantArt.com and Installed Universal Theme Patcher. I've followed the rules (patching, restarting the computer, placing extracted theme in C:/Windows/Resources/Themes.) Yet, every time I press "Apply" my computer does absolutely nothing. No "Please Wait.." or...
Themes and Styles
My start menu fonts are blurry when i apply themes
Here's a screen shot of my problem http://www.dropbox.com/gallery/20304911/1/mystartmenu?h=1024b7
Customization
My windows explorer goes blank when i apply themes,help
Whenever i try to apply custom theme from deviantart in my windows 7 os....my windows explorer goes blank (white ).... i have patched my system properly....then i copied my the theme folder & .theme file in c/windows/theme folder...but when i apply that theme ...all works well but my windows...
Themes and Styles
Apply custom themes silenlty
Is there a way to apply custom themes silently without activating "Personalization" window? I know that they will apply by running them from AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes\ But that will activate the "Personalization"
Themes and Styles


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App