Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Played with Themes this morning, now I have a problem


17 May 2010   #1

Windows 7
 
 
Played with Themes this morning, now I have a problem

Hi all,

I'm new in here, I registered because I was hoping someone here could help me with a problem that I just had crop up this morning. I have a HP laptop with Windows 7, and up until this morning I haven't had any problems that I couldn't fix with the help of Google.

So this morning I decided to look at what other themes are included with Windows 7. I changed themes a few times using the Change Your Theme thing, but I decided to go back to the one I had. My HP is an Artist Edition 2, with a special theme to go with its exterior design, but I don't think that's part of the problem, just thought I'd mention it. After I went back to the original setup, which I had saved before changing themes, I now have a problem with Live Messenger and Internet Explorer 8. Instead of the standard light blue background on Messenger, it's now white. In IE, websites all show up with white backgrounds. This is the same for bookmarked sites as it is for sites I've never been to before (I just checked www.offtopic.com and I suspect it's not a white-background site). For example, Facebook does not display the blue bar across the top of the home page, the icons on the blue bar don't show up, and there are now lines separating each news feed. Other websites I use which are normally black background are now white, etc.

I've cleared Temporary Internet Files, and I did the Reset under Tools>Internet Options>Avanced tab. That's what was suggested on various websites for problems that might have been similar, but these didn't help me, and that's about the extent of my computer knowledge anyways. Of course that wouldn't help me with the Messenger side of the problem.

Has anybody experienced something similar? Does anybody have any suggestions for what I might be able to try to get me back to how I was before the happened? I'm not computer-savvy, but I don't mind uninstalling things and reinstalling them. Hopefully the solution will be simple.

Thanks in advance!

Phil


My System SpecsSystem Spec
.

17 May 2010   #2

Windows 7 64-bit
 
 

Best thing I can think of is a system restore.
You know set your computer back to an earlier time like yesterday.
System Restore
That is the best I can do for you.

Jimmy
My System SpecsSystem Spec
18 May 2010   #3

Windows 7
 
 

I did a system restore, and it seems to have solved the problem. Thanks for the suggestion!
My System SpecsSystem Spec
.


18 May 2010   #4

Windows 7 64-bit
 
 

You are welcome.
Glad I could help.

Jimmy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Played with Themes this morning, now I have a problem




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Played with Themes this morning, now I have a problem
Thread Forum
My Problem With Third Party Themes Backup and Restore
problem with themes, Themes and Styles
Win 7 Themes Problem Themes and Styles
Themes Problem Themes and Styles
Problem with my themes Themes and Styles

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33