Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Issue with vSphere Client 4

29 Jul 2009   #1

Windows 7 RTM Ultimate 64Bit
 
 
Issue with vSphere Client 4

I am running Windows 7 RC and RTM both host and some VM's and I get this same error every time I try to connect to my VMWare ESXi server in the LAN:

VMWare vSphere Client 4.0 does not work on Windows 7 RTM 64bit running in a VM in fusion, it does work on a Windows XP VM in fusion. It does not work on a host Windows 7 RC1 64 bit install either. The program runs from the short cut. However when you try to connect you get an error "Error parsing the server "" "clients.xml" file. Login will continue, contact your system administrator." Immediately followed by this error: "The type initializer for 'VirtualInfrastructure.Utils.HttpWebRequestProxy' threw an exception." Anyone else seeing this issue?

Full blog post

Please let me know if anyone else is seeing this issue.


My System SpecsSystem Spec
.

29 Jul 2009   #2

Windows 7 RTM Ultimate 64Bit
 
 

Found a solution at VMWare communities: VMware Communities: vsphere client on Windows 7 rc
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Issue with vSphere Client 4




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33