Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Windows 7 SP1 for x64 - Watermark! WARNING

24 Feb 2011   #1

Windows 7 (XP, by Virtualization)
 
 
Windows 7 SP1 for x64 - Watermark! WARNING

Hi All,

I have just installed the Windows 7 Service Pack 1 for x64 based systems.

Let me start by saying that the installation took over an hour, so if you intend on installing SP 1 be prepared to sit around for a while, or start the process and then go and watch a movie!

Over all I am not at all impressed by the installation, and I am now seeing a watermark at the bottom right hand corner of my screen that says:

Test Mode
Windows 7
Build 7601

I figure that it is too early to work out why this has popped up. But I will recommend that you don't install the update!!!

Thanks

Davo

My System SpecsSystem Spec
.

24 Feb 2011   #2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

You've probably installed the SP1 RC instead of RTM. Uninstall it and get sp1 via windows updates.

http://www.sevenforums.com/tutorials...uninstall.html
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #3

Windows 7 (XP, by Virtualization)
 
 

Hi,

I definitely got the "right" version; unless running Windows Update from the taskbar is malfunctioning and pointing to the wrong update server!

Cheers

Davo
My System SpecsSystem Spec
.


24 Feb 2011   #4

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

OK, lets check. Click on the start button, type winver, hit Enter. Post a snipshot of that window.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #5

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Installation of the SP1 depends on your system and the option at which you installed it. If you did it through Windows Update, or a standalone installation, etc. The standalone installation I did of it a while ago only took maybe 10-15 minutes. It's not going to take an hour for everyone.

SP1 has worked out just fine for me without any problems.


Test Mode -

Have you used any method to disable driver signing enforcement for any unsigned drivers?
Usually methods to do that (like DSEO) make you put your system into Test Mode with the watermarks.


SP1 RTM version definitely shouldn't have any watermarks in a normal situation.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #6

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Yeah, Airbot, my watermark, from the Beta and then the RC, went away once I installed the RTM SP1. Something else is at play here provided the SP1 installed by the OP is, indeed, the RTM.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #7

Windows 8.1 Pro w/Media Center 64bit, Windows 7 HP 64bit
 
 

See this link to turn off Test Mode.

Windows 7 "Test Mode" ?

Jim
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 SP1 for x64 - Watermark! WARNING





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Windows 7 SP1 for x64 - Watermark! WARNING
Thread Forum
“Test Mode Windows 7 Build 7601" Watermark - Remove from Desktop Tutorials
Windows 7 not genuine watermark appearing. Windows Updates & Activation
*Add* watermark? Customization
Strange Windows 7 Watermark General Discussion
Evaluation Copy watermark on windows 7 desktop General Discussion
Watermark removal tool for windows 7 build 7022 General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33