Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: The content of the "Change adapter settings" has all gone!!

23 Jul 2011   #1

win7 x32 pro.
 
 
The content of the "Change adapter settings" has all gone!!

Hi,....


Yesterday I installed "hotspot shield", and before I installed it, I monitored its installation by "Advance uninstaller pro"...


After being done with the hotspot shield, I uninstalled through windows then through "Advance uninstaller pro"...


Now the whole content of the change adapter settings is gone.

I have the Alfa usb adapter, after re-plugging it again, it did appear and works fine except now my laptop wireless icon and the eather net and my bridge icon...

My system restore was disabled by me so There no restore points...

It seems to me that some the uninstaller has deleted some wrong registry keys...


So any help guys....

Thanks in advance.....

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 The content of the "Change adapter settings" has all gone!!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33